Posle 30-te

mubi:
Obozavam 30-te. Sa 18 sam mislila takodje da imam svu pamet ovog sveta / pojma nisam imala/ sa 25 da je ceo svet moj /pa mogu reci i da malo jeste ali bilo je drugo vreme/ a sa 30 da treba jos puno toga da naucim a uci se ceo zivot.E kad sam to shvatila postalo mi je super. Sad imam 33 i kad bi se mogla tu zaustaviti......Naime imam dvoje dece, novog muza, super posao,karijeru, dovoljno novca, u top formi sam , izgledam sjajno / bolje nego ikad niko mi neveruje kad me vidi ni za godine ni za muza ni za decu/ planiram jos dece, uzivam kad ustanem, kad rucam, kad radim, kad vodim ljubav itd..I smesno mi je kad ih vidim tako mlade jer se setim sebe same i samo prodjem sa zagonetnim osmehom Mona Lise.

ovo ja zovem uspesna zena koja zna sta hoce..i zasto zivi.....;-)

maricaa:
Da li mislite da zene TEK posle tridesete pocinju da zive "pravi" zivot? 8-) Da tek tada pronadju sebe i ono sto zele? ;) Da shvate dal su za brak, decu ... ili nesto drugo :evil:
A za muskarce moje licno misljenje vreme kada se oni "uozbilje" je tek posle 35, mada nekima je tesko i tada!?? :twisted:
Tek posle tridesete .... Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, i zivot je lep ........

Hvala Suzy, a jesi li znala da je i Isus doziveo preobrazenje tek nakon 30-te godine. Tako da su to zaista prelomne godine, a ja se nikada ne bih vratila unazad veruj mi. Ali jedno nisam rekla sto mi je koleginica davno rekla i ne smejte se: posle 30-te pocinje da vas nesto boli ili se vrat ukoci , ili vas bole ramena, glava. U tim mojim prelomnim godinama nisam nigde isla bez brufena. Sad je bolje he, he samo sam se jos vise aktivirala u sportu, i tegobe su nestale.

mubi:
Hvala Suzy, a jesi li znala da je i Isus doziveo preobrazenje tek nakon 30-te godine. Tako da su to zaista prelomne godine, a ja se nikada ne bih vratila unazad veruj mi. Ali jedno nisam rekla sto mi je koleginica davno rekla i ne smejte se: posle 30-te pocinje da vas nesto boli ili se vrat ukoci , ili vas bole ramena, glava. U tim mojim prelomnim godinama nisam nigde isla bez brufena. Sad je bolje he, he samo sam se jos vise aktivirala u sportu, i tegobe su nestale.

Da....ima i pluseva i minusa...
+ -zene su u tom periodu na -vrhuncu- seksualnom, poslovnom, znaju sta zele i hoce-i obrnuto....
- -organizam drugacije funkcionise.....ima i toga sa vratom, kicmom....ali ono sto je neminovno i najgore je , po meni, sto se metabolizam totalno promeni....mnogo teze se smrsa..mnogo lakse ugoji...pa se mnooogoo mora voditi racuna.....

Suzy, gentika me pocastila da sa metabolizmom nemam problema, i ne moram da vodim racuna toliko jer sam dosta aktivna i ne bas onoliko koliko hocu ali proporcionalno sa vremenom koliko ga imam. Naj bitnije je odvoji 30 min dnevno za vezbe i budi sigurna da tih problema neces imati, budi sigurna.

mubi:
Suzy, gentika me pocastila da sa metabolizmom nemam problema, i ne moram da vodim racuna toliko jer sam dosta aktivna i ne bas onoliko koliko hocu ali proporcionalno sa vremenom koliko ga imam. Naj bitnije je odvoji 30 min dnevno za vezbe i budi sigurna da tih problema neces imati, budi sigurna.

Ma SVI posle 30-te imaju....ne samo ja....a izgledala sam super i bez vezbi....
ja taj problem nemam...sada...ali kako???pa...izgladnjavanje i vezbe, (ja trcim)...
poenta je da mi to nije ni trebalo...
uzmi mesec dana se ne akaj svaki dan....pa cemo da vidimo.....;-)

ok ali osvrni se malo oko sebe i bolje pogledaj, mozda ce neko prokomentarisati da smo opterecene izgledom ali bar ja ako nesto radim radim zbog sebe same i zbog vise razloga. Krenula sam sa istim zbog zdravlja i odlicno sam regulisala pritisak koji mi je jedno vreme varirao, zatim migrena koju vise nemam, problema sa kilazom nisam imala ali sam zategla muskulaturu citavog tela.... Pa moja cerka nosi veci broj farmerica od mene a o celulitu da nepricamo.

mubi:
ok ali osvrni se malo oko sebe i bolje pogledaj, mozda ce neko prokomentarisati da smo opterecene izgledom ali bar ja ako nesto radim radim zbog sebe same i zbog vise razloga. Krenula sam sa istim zbog zdravlja i odlicno sam regulisala pritisak koji mi je jedno vreme varirao, zatim migrena koju vise nemam, problema sa kilazom nisam imala ali sam zategla muskulaturu citavog tela.... Pa moja cerka nosi veci broj farmerica od mene a o celulitu da nepricamo.

e...pa tu si u pravu...
sve je vise klinki u kratkim majicama....koje umesto da sakriju stomacine...jos obuku kratke majicice i puste da se -preliva- stomak preko farmerki-niskog struka naravno -da moze vise da iskipi....bljaaaaaaaaaaaak
pu-pu-nikada nisam imala stomak...a kada bih ga i imala....bar ga ne bih pustala da -iscuri- na ocigled svih......uzaaas...

Posle 30-te je super, al samo kad bih mogla da stanem na ovoj 32-oj, *ebi ga, mnogo mi dobro ovako....al' bilo mi je lepo i sa 20, ne mogu da kazem, samo sad mnogo volim sebe, a znam i kako da volim druge-to mi je bitna razlika izmedju 20-te i 30-te

Back