Poslanik Jovanov

Sudeći po biografiji koja se može naći na netu ne bi se reklo da je Milenko Jovanov glup čovek – vukovac u gimnaziji, nagrade na školskim takmičanjima, pravni fakultet...

Upamćena je njegova inicijacija sa funkcije podpredsednika SNS-a, kad je bez ikakvih dokaza izašao sa saopštenjem da je Nataša Jeremić, supruga Vuka Jeremića, glavni narko diler u regionu. I naravno da za tu glupost nije ni pozvan u tužilaštvo na razgovor, jer ga je javno pohvalio Aleksandar Vučić kao jednog od mladih perspektivnih kadrova SNS.

'Ima još jedan mlad momak koji je kod nas došao iz DSS. Nije hteo da se pojavljuje šest meseci. Reč je o Milenku Jovanovu iz Kikinde. On ima izvanrednu energiju, borac je bez straha i mane. Podseća me na vreme kad sam ja bio mlad. Ima izvanrednu budućnost pred sobom. Zapamtite to ime." (Vučić )

Капитализам је и свако имаправо дапрода најбоље услуге своје онимакоји највише плате .

@38imak @Гамбино

Još jedan pitomac izbosne? :D

Оне и они изБосне и саКосова је најбоље што је на истоку Дрине

@đavolčić

Sudeći po biografiji koja se može naći na netu ne bi se reklo da je Milenko Jovanov glup čovek – vukovac u gimnaziji, nagrade na školskim takmičanjima, pravni fakultet...

Јованов Је члан крунскога савета и ради за монаргисте

@aleksije radicevic @Mystic+ @vučji čopor @buudala

Poslednja izmena:
Sad čitam da je pljuvao Vučića, govorio da je najveći izdajnik Srbije i lopov..
msm ok..nije ništa pogrešio nego debilno je što sada u stranci izdajnika i lopova :)
Ма какви, не би се он продао. Миленко. :mrgreen:
Са том "класом" лопурди-политиканата се треба бескомпромисно обрачунати.

Bio je jednom uvod u Peščaniku. Citiranje Gebelsa, koji je govorio kako mu je život bio prazan, besmislen, bez cilja, osećaja pripadnosti... A onda se pojavio jedan čovek koji je dao njegovom životu smisao i usmerenje, učinio da se on oseti potrebnim i korisnim, da radi za nešto veliko. Znamo na kojeg je čoveka Gebels mislio.

Jovanov isto tako ima svog prosvetljivača. :lol:

Šta mislite o ovom istaknutom naprednjaku i o njegovom delovanju i radu u skupštini? :D
један од гомиле функционера ДОС-а који је данас у СНС-а картелу, Јованов је био истакнути члан ДСС-а наравно док је председник био Коштуница и кад су били у власти бара бар у Ђинђићев и Тадићев ДС

1762892844829.png

Back