jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 16.10.2009. u 19:15 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #26 Тихи: Eto zasto nisi poslanik DS-a u skupstini! Jer ne znas da koristis touchpad jednom rukom Kliknite za proširenje... Vidiš kako ste svi isti. Reč je bila o pasijansu.
Тихи: Eto zasto nisi poslanik DS-a u skupstini! Jer ne znas da koristis touchpad jednom rukom Kliknite za proširenje... Vidiš kako ste svi isti. Reč je bila o pasijansu.
Atreides Ističe se Banovan Poruka 2.736 16.10.2009. u 19:23 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #27 Sumnjam da taj Milivojevic ima kapacitet da igra pasijans. Za njega je tetris jos velika misterija.
SamProtivSvih Aktivan član Poruka 1.750 16.10.2009. u 19:27 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #28 Atreides: Sumnjam da taj Milivojevic ima kapacitet da igra pasijans. Za njega je tetris jos velika misterija. Kliknite za proširenje... Za koij ga onda moj, narod placa:::??? AKo ne zna da igra pasijans, onda, treba da podnese ostavku
Atreides: Sumnjam da taj Milivojevic ima kapacitet da igra pasijans. Za njega je tetris jos velika misterija. Kliknite za proširenje... Za koij ga onda moj, narod placa:::??? AKo ne zna da igra pasijans, onda, treba da podnese ostavku
МАЧАК Buduća legenda Poruka 25.542 16.10.2009. u 19:34 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #29 Atreides: Sumnjam da taj Milivojevic ima kapacitet da igra pasijans. Za njega je tetris jos velika misterija. Kliknite za proširenje... Za njega je ТЕСТИС jos velika misterija
Atreides: Sumnjam da taj Milivojevic ima kapacitet da igra pasijans. Za njega je tetris jos velika misterija. Kliknite za proširenje... Za njega je ТЕСТИС jos velika misterija
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 16.10.2009. u 19:42 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #30 SamProtivSvih: Za koij ga onda moj, narod placa:::??? Kliknite za proširenje... Zato što narod voli bezobrazne i glupe.Da nije tako,stranka koja ga je stavila na listu bi loše prošla na prvim sledećim izborima.
SamProtivSvih: Za koij ga onda moj, narod placa:::??? Kliknite za proširenje... Zato što narod voli bezobrazne i glupe.Da nije tako,stranka koja ga je stavila na listu bi loše prošla na prvim sledećim izborima.
Atreides Ističe se Banovan Poruka 2.736 16.10.2009. u 19:59 - Poslanik DS igrao pasijans u Skupštini #31 МАЧАК: Za njega je ТЕСТИС jos velika misterija Kliknite za proširenje... To vec nije.Testise obradjuje zatvorenih ociju.
МАЧАК: Za njega je ТЕСТИС jos velika misterija Kliknite za proširenje... To vec nije.Testise obradjuje zatvorenih ociju.