drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
Za skupštinskom govornicom poslanik SRS-a i podpredsednik Narodne Skupštine Srbije, Nataša Jovanović je postavila pitanje o zdravstvenom stanju Predsednika Srbije, Borisu Tadiću?
Možda mi je promakao odgovor na to pitanje,pa je odgovor potražen od Vjerice Radete u emisiji "Subjekat".
Voditelj
a li ste dobili odgovor na postavljeno pitanje o zdravsrvenom stanju Borisa Tadića?
Vjerica Radeta: Ne ,nismo,ali imamo dokaze da je Boris Tadić ozbiljno bolestan.
Aleksandra Janković iz NS na slično pitanje je odgovorila da je Boris Tadić ozbiljno bilestan.
Zašto mi kao građani nemamo informaciju o zdravstvenom stanju prvog čoveka Srbije?
Zašto svi političari ne daju na uvid svoje zdravstvene kartone?
Ne daj Bože da nam neki šizofreničar dođe na mesto Predsednika,neki psihopata,narkoman,
homoseksualac...jer ako je "kapetan broda lud,onda smo mi zemlja ludaka".
Pogledajte samo ko sedi u poslaničkim klupama,ko sedi u ministarskim foteljama,na mnogim rukovodećim mestima u državnim firmama i zapitajte se da ste Vi poslodavac,da li biste zaposlili takve ljude???
Za svako radno mesto traži se lekarsko uverenje o psihofizičkoj sposobnosti,osim za političare,a oni vode ovu državu...... u propast!!!
Možda mi je promakao odgovor na to pitanje,pa je odgovor potražen od Vjerice Radete u emisiji "Subjekat".
Voditelj

Vjerica Radeta: Ne ,nismo,ali imamo dokaze da je Boris Tadić ozbiljno bolestan.
Aleksandra Janković iz NS na slično pitanje je odgovorila da je Boris Tadić ozbiljno bilestan.
Zašto mi kao građani nemamo informaciju o zdravstvenom stanju prvog čoveka Srbije?
Zašto svi političari ne daju na uvid svoje zdravstvene kartone?
Ne daj Bože da nam neki šizofreničar dođe na mesto Predsednika,neki psihopata,narkoman,
homoseksualac...jer ako je "kapetan broda lud,onda smo mi zemlja ludaka".
Pogledajte samo ko sedi u poslaničkim klupama,ko sedi u ministarskim foteljama,na mnogim rukovodećim mestima u državnim firmama i zapitajte se da ste Vi poslodavac,da li biste zaposlili takve ljude???
Za svako radno mesto traži se lekarsko uverenje o psihofizičkoj sposobnosti,osim za političare,a oni vode ovu državu...... u propast!!!