Poslali smo novinare na tajnu sving žurku u srcu Beograda:

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Razuzdana žurka na kojoj se partneri razmenjuju, grupni seks, kožni kaiševi, lanci... Ne, nije siže nekog erotskog filma, već atmosfera iz elitnog svingerskog kluba u koji vas vodi Espreso
Verovatno niste ni znali da srcu Beograda postoji klub u kojem se partneri slobodno razmenju i vode ljubav na očigled svih prisutnih.

Otkrivamo šta je potrebno da uđete u klub elitnih svingera! Da li biste se usudili? (VIDEO)

Reporteri Espresa bili su na jednoj svingerskoj žurci. Pošto im je nije bilo dozvoljeno da fotografišu donose vam autentičnu atmosferu sa nje sa svim detaljima.

http://www.espreso.rs/showbiz/seksi/26878/poslali-smo-novinare-na-tajnu-sving-zurku-u-srcu-beograda-sokirace-vas-kako-su-se-tamo-proveli-foto-video

Ma pogresan mu utisak.....nek proba tri puta da dodje na swing a da ne swinguje, pa da vidi kako nece cetvrti put....pa nisu swingeri male bebe...
Ovo sto su oni osetili je pustanje upustanja i opustanja za newbe....znaju da postoji zrnce zaintrigiranosti, ali da postoji i strah i nepoznato...glupo bi bilo da ih odmah tretiraju kao okorele swingere, ima i takvih koji su pohotno zeljni , za njih je fora, nadji partnerku i dovedi je, pa ce neka korist biti od tebe...i progledace ti se kroz prste sto si zeleo grupnjak a hteo da platis npr samo tutku...

Sto se tice klubova , imas klubova koji primaju after party, sto znaci rade do jutra, bas u centru, i tamo ima tih separea, a nisu ni erotski ni swing ni nista..
Ali se tamo cesto desava oral, ili seks kao sto se uostalom desavalo na akademiji dok je radila, a to je bas kod Kneza...
Moj poznanik koji je bio redovan u akademiji kaze nikad nije video seks tamo, a ja sam usao dva puta i oba puta sam video kresanje, jednom odmah kod stepenica a drugi put u cosku, i naravno bilo je dima od marihuane prilicno....Ali ipak je bilo pristojno u smislu nije tu bilo razgolicavanja kao u prethodno opisanim after party separeima i obicnom dance klubu...

Pa prosecna atmosfera u after party klubu bez separea je vise golotinje od landarajucih majicica nego tamo gde se ljudi razbijaju od seksa...
Ko hoce skrivene seks dozivljaje to radi u KST i drugim finim studentskim klubovima...

Kakva, bre, seks elita, igrom slucaja poznajem vlasnike oba ta kluba u Beogradu, i znam tacno kakva ekipa se tu skuplja.
I voleo bih da sam uskracen za tu spoznaju...ponekad je neznanje blagoslov.

Imam utisak da postave par sponzorki za sankom da privuku napaljene likove da gare na picu i cascavaju i da tako prave parice.
Jesam omasio?

Pa sad da je bas elitni, i nije. Nego je jedini. Tj. ima jos jedan, ali su oba teski krshevi, a gosti su uglavnom idioti koji nemaju pojma sta je swing, koji su se potpuno izgubili u svemu tome, muskarcima samo da ga gurnu u sto vise rupica, a zenama samo da prime sto vise komada za vece.
Nema to veze sa pravim swingom.... :confused:

Ima ih vise , nego nisi pozvan...

- - - - - - - - - -

Nisi omasio, mada malo drugacije funkcionise: uglavnom su zurke samo za parove, ali da, postoji uvek jedan do dve profi prostitutke (stipse ne daju za vise), placene da podizu atmosferu i vataju se i kresu sa svima. Higijena je nula, a gosti koji dolaze (osim par koji zalutaju, pa brzo odu kad shvate gde su dosli) ne mogu da se opisu...ne bih im uzeo orah iz ruke....

Ima i studentskih varijanti.....cak su i brojnije...
A higijena na vecem nivou....

Ima svega u Srbiji ali je pretpostavka da su svi svinje, pa se ljudi kriju i traze po proverenim kljucevima...
A naravno ima i onog , sablaznjenje na javnom mestu uz kolutanje ocima na rec koja pomalo vuce na vulgarno a maxi droljica i "radi mi sve" od svakog u slobodno vreme...
Ima par njih kojima je triger bukvalno vlaznost vazduha i kad padne mrak....bukvalno Dzekil i Hajd....

Ni ne zelim da zavirim u srpske swing klubove....

A sto se studentskih varijanti tice, to nisu klubovi, to su privatne zurke, i to je drugo.

Jeste , nisu klubovi, ali ne bih to nazvao zurkama, posto tu je sve usmereno na razmenu sto vise u sto kracem vremenu....cak je vise ovo opisano u tekstu zurka nego sto su te zurke zurke...
Privatne seanse, tako bi moglo to nazvati....
Mislim da bi vecina sa foruma uzivala u takvim seansama....posto ne vidim neku pravu , istinsku monogamiju na forumu, smatram da bi uzivali...
Jer zene jesu dace , neke su i drolje, ali vecina je srpski prosek, na takvim "seansama" a pristup je zabavan i opusten, muzika, mezetluk, pomazu jedne drugima, trojke su vise nego ceste i slicno...
Ah, naravno tu je i mogucnost snimanja, video oprema (to je delimicno razlog sto ovoliko i znam o tome, sto sam pouzdano tehnicko lice, nije nikad nista procurelo od mene ni o terminima ni o mestu odrzavanja, a iskreno i ne pridajem neki znacaj desavanjima cak i kad imam intervenciju usred zurke).

Kad malo bolje porazmislim, mislm , stvarno mislim da bi vecina foruma bas zelela da bude na nekim seansama....

Back