Поскупљују половњаци

Auta su skupa to je ludilo na Zapadu..Evo ja gledam ovu Guilettu koji sam "uzeo ženi " mogu 10k € da dobijem (uz malo sminkanja) za nju ovde kod mene... Jesu ovde dosta skuplja auta sa porezima ali opet 10g star auto ..ovaj lik od kog sam je kupio je platio 9k pre 2g na placu ..

Tu je fora da kupiš od nekoga ko ne prati preterano cene, recimo mota po glavi platio sam ga toliko, vozio toliko pa spusti cenu. Realno zajebao se.
Nema tih to je bilo pre danas nas Google ebe.. Jedino sto može je da kupiš bez tehnickog i sa nekim kvarom ..Ja sam npr ovu Alfu platio 4500€ Turbo defekt sajba krajnice feder farbanje gume zupcasti servis oko 1500€ me je izašlo sredivanje ..Njega da je pravio u servisu bi izaslo sugurno x3 ..Tako jedino može ,sredena auta niko ne poklanja

Poslednja izmena:
Taksi karavan nov, nov uvoz švajcarska 123 iljade servisna tek urađen veliki servis. Još malo pa nestalo. Gaće, gaće, gaće malo nošene malo trošene :hahaha:
Screenshot_2022-12-30-14-10-12-820_com.infostud.android.pa.jpg

Kod mene se vidi jel bio taxi ili ne jer taxi vozila imaju tehnicki svake godine ..Međutim nzn zašto se ljudi boje taxi vozila ..Ja bi uvek pre uzeo seoski taxi sa Zapada nego od nekog privatmog lica sa istom ili malo manjom km ....zašto.?.
Jednostavno jer se ti taksiji održavaju kako treba kod verifokovanih servicera.
Nije isto taxi iz Berlina i nekog malog gradica..Ti taxiji iz malih gradova su obično dobri

Pa vidi onu Crnu mecku E w212 koju sam imao je bila na seoskom taxiju nisam ulozio ni 1€ u nju pranje poliranje i tako sam je i prodao sa 380k sa 350 sam je uzeo ...Jedan servis menjaca i motora to uvek radim na Mercedeima ..Onu crnu C w205 sam uzeo od privatbog lica sa istim motorom menjacem skoro duplo manje km 220k nararadio sam se samo tako ..

Poslednja izmena:
Ajde nam nadji vozilo iz uvoza gde pise da je tek uradjen veliki servis.
Voleo bih da vidim koja to budala radi veliki servis pred prodaju.
Ili mozda mario opet lupeta i predpostavlja?
A pa da,kako se toga nisam setio....:hahaha:
A ako neko i kaze da je radio za to mora da ima dokaz u vidu racuna jel tako?
Ako nema racune ,nema tu sta da se mislis nego pravac kod majstora i uradis veliki servis ma sta ti prodavac pricao jer to ne zna ni on sam.
Ja sam prodao pre neki dan Fiestu i s obzirom da nisam imao nikakve dokaze o servisima na inicijativu kupca sam kupio sve delove za veliki servis.
Izaslo sve sa svecicama 14300 dinara tj svi delovi. Bas skupo da bi se neko zezao sa tim da li je menjan kais ili ne a to tako rade ljudi poput maria pa se uzdaju u svoju srecu i ne rade servis i onda posle kriv im prodavac.

Back