mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.474
Nemcima fale čipovi (čitaj jeftin repromaterijal iz rusije) uskoro će svaki nemac da vozi ruski moskvič i biće srećan ko kuče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tih to je bilo pre danas nas Google ebe.. Jedino sto može je da kupiš bez tehnickog i sa nekim kvarom ..Ja sam npr ovu Alfu platio 4500€ Turbo defekt sajba krajnice feder farbanje gume zupcasti servis oko 1500€ me je izašlo sredivanje ..Njega da je pravio u servisu bi izaslo sugurno x3 ..Tako jedino može ,sredena auta niko ne poklanjaTu je fora da kupiš od nekoga ko ne prati preterano cene, recimo mota po glavi platio sam ga toliko, vozio toliko pa spusti cenu. Realno zajebao se.
Otkud znaš da je bio TAXI?Taksi karavan nov, nov uvoz švajcarska 123 iljade servisna tek urađen veliki servis. Još malo pa nestalo. Gaće, gaće, gaće malo nošene malo trošene
Pogledajte prilog 1277344
Taj SUV na slikama je prepakovan Kinez koji je u Kini mnogo jeftiniji.Ako kupujes novi auto sacekaj da se pojavi novi Moskvic u prodaji. Maraka kojoj se veruje , a ovaj put i sa pristupacnom cenom od 26K eura.
Mario sve zna.Otkud znaš da je bio TAXI?
Pa ćista logika.Otkud znaš da je bio TAXI?