Поскупљују половњаци

Владан

Buduća legenda
Poruka
37.700
https://www.google.com/amp/s/www.ku...vece-u-istoriji-a-evo-kakav-nas-trend-ocekuje

Верујем да ће поскупети, претпостављам због мањка чипова и скупих енергената да ће нови аутомобили бити мања производња...тако да ће бити навала на половњаке..
Купите на време ко планира.

Ма још се размишљам нисам дефинитивно одлучио али највероватније Сеат Леон МК2 до 2012 је то..бензинац.
stvarno su odlepili sa cenama , za ove pare je bio nov ford focus 2012

seat.jpg

A ti tek sto si vozio dva automobila za 25 godina poklopi se usima. Ja sam bar na cifri 73 sto neces za 100 zivota da promenis a o prodatim da ne pricam.
Znas malo sam stariji od vas vecine pa sam se namenjao a to sto si ti rezervni bolid na forumu to je vec nesto sto te odlikuje i svi ti se smeju.:hahaha:

Eto opet dokaza koliko pojma nemas o kolima.
Raspitaj se malo o TSI motorima i nemoj stvarati sliku o njima na osnovu prica sa pocetka proizvodnje.
Da li znas da je 1,4TSI sa 122 ks motor sa najmanje kvarova u VW koncernu?
NE znas pa prema tome ne siri dezinformacije kad nesto ne znas.
Какви су 2.0 TFSI
Знам да мало више троше бензина али какви су генерално у односу на те 1.4. Хвала

https://www.google.com/amp/s/www.ku...vece-u-istoriji-a-evo-kakav-nas-trend-ocekuje

Верујем да ће поскупети, претпостављам због мањка чипова и скупих енергената да ће нови аутомобили бити мања производња...тако да ће бити навала на половњаке..
Купите на време ко планира.
Normalno da sve poskupljuje kad evro gubi vrednost, papiri su samo papiri

U nekretninama ne da je izgubio vrednost nego je ludilo jer se pre 5 godina moglo za 50k uzeti dve garsonjere na lepoj lokaciji a danas jednu mozes da uzmes za 55 na nekoj levoj lokaciji a ako ces na dobroj onda je oko 70k.
Juce mi se nudi Megan 2012 koji trena ja da platim 5350 a ja sam pre nekih 4-5 godina Megan 2011 placao 4100 kod istog uvoznika.
Skoda Oktavia 2017 pre dve godine mi se nudila za 7300 u jako lepom stanju sa original 163k km a pogledajte posto je danas takav auto.
Iliti SuperB 2016 limuzina koju sam dobijao za 9900 a pogledajte danas posto je taj auto.

Back