Poskidajmo maske

Ovako…Opirao sam se jedno vreme,ali naceh pre koji dan tematiku,pa da se dovrsim.Sad neka me popljuju I rastrgnu svi koje cu dokaciti svojim pisanjem,ali jednostavno nisam imao vise zivaca slusajuci o svoj toj “finoci” I “moralu”…
Ali da ne bude zabune,necu pisati o fenomenu “prilepi tekst pesme”.Ne,ovog puta nesto o autenticnom pisanju.Svi prosipaju neki lazni moral,dok se kriju iza paravana.Pa hajde sad da skinemo taj paravan I da poskidamo maske…
JA SAM GEJ!!! A koja je tvoja tajna?!
Nasi Balkanci ce reci:”Pedercina!” ali Boze moj koliko je takvih Balkanaca koji pljuju gej likove,dok ih isti takav iza paravana,daleko od ociju javnosti zadovoljava?
Da li sam ja kriv sto me je Bog stvorio kao musko,dok u sebi nosim zenske gene?Volim muskarce,pa sta?
U tom svetu sam od svoje 14.godine-bio sam dete,ali shvatio sam da je negde u proizvodnji mojih hormona doslo do zabune…
Secam se samo koliko sam vremena provodio po Novosadskom parku.Svi koji su dolazili u meni su videli sveze meso,a ja?Meni je bilo super…Zadovoljavao sam svoje potrebe I sticao iskustvo…
Zaljubljivao se,patio I bio ostavljan…Ali sada je drugacije.Sada sam iskusniji,stariji,pametniji…
Sada se sve okrenulo.Sada sam ja taj koji trazi sveze meso,koji zavodi I ostavlja…
Da li mislite da se mi gej likovi razlikujemo od hetero parova?
Neee…
Bio sam u vezi sa raznim javnim licnostima,politicarima I ljudima sa doktorskim,advokatskim,sportskim pa I mafijaskim titulama.
Da li mozete da zamislite koliko je velika gej populacija?
Ne! Ne mozete imati predstavu…
Da li znate koliki je broj ozenjenih muskaraca kojima je zena samo paravan za njihove seksualne naklonosti?Zaista mi je zao tih jadnica.Dok svaka zena sluti da je dragi vara sa nekom tamo,
nije ni svesna da on ustvari vise od svega voli musko dupe.
Najveci sok se dozivljava kada ga uhvati na delu (na muskarcu).
Ali dok se to ne desi,ko ce uperiti prst u ozenjenog I porodicnog coveka?Zato smo mi laka meta,simbol prezira I nemorala…
Pa hajde,POSKIDAJMO MASKE

Back