Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
zene, da li vas je strah da ce muskarac, nakon sto ste mu pusile, manje da vas postuje?
Ne pusim kitu zbog njega, nego zbog sebe. Njegovo mishljenje je tu irelevantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zene, da li vas je strah da ce muskarac, nakon sto ste mu pusile, manje da vas postuje?
MASTERMIND:off topik:
ql..ali ipak...
sede u kaficu shaban shaulic i shaban bajramovic
ulazi keba,vidi ih i kao...'de ste shabani
ili ono...
sta kaze Bruce Willis kad udje u prodavnicu kompjutera?
MASTERMIND:sede u kaficu shaban shaulic i shaban bajramovic
ulazi keba,vidi ih i kao...'de ste shabani
Vesela_zena_beogradska:Ne pusim kitu zbog njega, nego zbog sebe. Njegovo mishljenje je tu irelevantno.
ma mora da si nekad imala i s njimaGazdarica:Sta ja imam sa muskarcima takvog mentalnog sklopa?![]()
gossca:![]()
![]()
![]()
Ima istine u tome... dragi da ti ucinim... a ustvari mnoge zene zapravo sebe uzbudjuju na taj nacin...
![]()
Ahahaha... Ludjakinja...Vesela_zena_beogradska:I evo sad mi se pripushilo .. jbg.
Tako bih rado zaglabala kitu ..
rile_laki_oblak:bas nesto razmisljam... kad smo vec kod toga od 40 godina... bio sam u vezi sa devojkom koja je starija od mene 7 godina... to je trajalo prilicno dugo... 4 godine... i, na kraju sam se skroz osetio sputanim... starim, nekako... ruzno zvuci, al' je tako... posto je ta veza prekinuta, na njeno insistiranje, okrenuo sam se svojoj generaciji i mladjim devojkama od mene... i, moram vam priznati da je zivot istog momenta izgledao mnogo... hm... drugacije... zbog drugacijih pogleda na zivot... i zbog drugacijih iskustava, koje je ona odavno stekla, a ja sam tek trebao da ih steknem... ali sam isto i naucio mnogo stvari od nje... o vezi... o poverenju... o postovanju... o tome kako trebamo da budemo tu jedno za drugo uvek... mislim da je, uglavnom, ona imala problema zbog razlike u godinama... opterecenje, valjda... nepotrebna nesigurnost... ne znam zasto, al' mi pade na pamet... lepo je bilo, u svakom slucaju... vredelo je... ne bi' ja tu nista menjao... i danas se cujemo... srecna je... i ja sam srecan zbog nje... uvek sam imao, nekako, zastitnicki stav, iako je bila starija... mislim da bi' se osecao odgovornim i da bi' osecao grizu savesti da je, kojim slucajem, ostala sama... kao da sam joj protracio 4 godine zivota... jer, kako je jednom rekla jedna starija zena, sefica nasa od nekih 65-66 godina... kad nas je cekala 15 minuta... mi kasnili... i, kad smo stigli, okrenula se i rekla nam... kao da nam je majka... "ocekujem od vas da to shvatite mnogo kasnije, ali... mojih 15 minuta nije isto kao vasih 15 minuta... ako se gleda na to koliko je kome vremena ostalo..." niko od nas vise nikada nije zakasnio... niti joj gubio vreme... i zahvalan sam joj zbog toga...