poshtovanje

Ma ne palim se na pu-senje (chesto i ne pushim), ali kad mi dodje zelja da ga stavim u usta onda je to kao i kad me uhvati zelja za ljubljenjem, prosto mi treba takva vrsta bliskosti, i zato kazem da pushim samo zbog sebe i da me bash briga shta ce on da pomisli.

rile_laki_oblak:
bas nesto razmisljam... kad smo vec kod toga od 40 godina... bio sam u vezi sa devojkom koja je starija od mene 7 godina... to je trajalo prilicno dugo... 4 godine... i, na kraju sam se skroz osetio sputanim... starim, nekako... ruzno zvuci, al' je tako... posto je ta veza prekinuta, na njeno insistiranje, okrenuo sam se svojoj generaciji i mladjim devojkama od mene... i, moram vam priznati da je zivot istog momenta izgledao mnogo... hm... drugacije... zbog drugacijih pogleda na zivot... i zbog drugacijih iskustava, koje je ona odavno stekla, a ja sam tek trebao da ih steknem... ali sam isto i naucio mnogo stvari od nje... o vezi... o poverenju... o postovanju... o tome kako trebamo da budemo tu jedno za drugo uvek... mislim da je, uglavnom, ona imala problema zbog razlike u godinama... opterecenje, valjda... nepotrebna nesigurnost... ne znam zasto, al' mi pade na pamet... lepo je bilo, u svakom slucaju... vredelo je... ne bi' ja tu nista menjao... i danas se cujemo... srecna je... i ja sam srecan zbog nje... uvek sam imao, nekako, zastitnicki stav, iako je bila starija... mislim da bi' se osecao odgovornim i da bi' osecao grizu savesti da je, kojim slucajem, ostala sama... kao da sam joj protracio 4 godine zivota... jer, kako je jednom rekla jedna starija zena, sefica nasa od nekih 65-66 godina... kad nas je cekala 15 minuta... mi kasnili... i, kad smo stigli, okrenula se i rekla nam... kao da nam je majka... "ocekujem od vas da to shvatite mnogo kasnije, ali... mojih 15 minuta nije isto kao vasih 15 minuta... ako se gleda na to koliko je kome vremena ostalo..." niko od nas vise nikada nije zakasnio... niti joj gubio vreme... i zahvalan sam joj zbog toga...

pred ovim se zanemi.

rile..qq..nije zivot trka na sto metara, pa kao ostalo mi jos par do cilja:)

cuj potrosio joj cetiri god..alo, bre..ulepsao si joj 4 godine...ta tvoja logika je arogantna teorija mladost da se zivot yavrsava sa..nemam pojma koliko..40? 50?
ne zavrsava se..samo se potrebe menjaju...nacin se menja..

@tema
zapravo ne razmisljam o tome...u sexu pratim sopstvene instikte..za mene je oralni sex prirodan i uzbudljiv kao i poljubac..i ako ga pozelim sigurno se necu zaustaviti zato da ne bih izgubila postovanje:lol:
hocu reci..ako bi se takvo sto i desilo, da covek pocne da trpuje, ne bi mi bilo vazno..jer mi ne moze biti vazan muskarac koji tako razmislja i funcionise...verovatno me vise nikad ne bi vidio:roll:
mada ne znam ni kako bi se nasao u mom krevetu..al ajd :lol: teorija je cudo:-D

Sve su to nacini zadovoljavanja partnera, ne treba nikoga da bude blam da radi nesto sto ga/je uzbudjuje i sto mu/joj prija... to sa postovanjem je davno prevazidjeno... zasto osudjivati i ne postovati osobu koja radi ono sto voli? Sve je to ljudski i normalno....

Nikad to tako nisam gledala........glupo je pustiti svakom.........ali opet nema to veze sa postovanjem,zasto ljudi vide nesto ruzno u tome........meni nikad nije bilo jasno.........

Dve devojke meni vrlo, vrlo bliske su bile, a i jedna i druga su su najvise bile ljubomorne kad sam im pricala o pusenju. Jednoj sam rekla da sam to uradila jednom decku a ona mi je rekla da ce sve drugarice od sad pa na dalje i u buduce ce da se okome na mene, zbog neke ljubomore, ali da ce meni biti super, da moze da mi bude super, ali "ne znas ti jos kakve su devojke i zene", i ona prva je bila besna od ljubomore na to, i nije to ni krila, jer je to veliki poduhvat, tako da kazem, i sve je pogodila.To je bilo davno.

A sad skoro, pre nekoliko godina, druga jedna tada meni vrlo bliska devojka prosto je pobesnela od ljubomore kao "Posle tako kratkog vremena to te je pitao?!?!", i od tada je pocela bez kontrole da izliva neki bes.

Decko hoce da te postuje ali devojke nece, ocigledno.

Prva od njih je Goranova kuma N iz price o N i D, nekadasnja jedna od Zoranovih drugarica :-) , semila se ona sa njim, a u stvari stalno je meni pricala neke price ka da stvarno iskreno navija samo za mene i njega, a ova novija to je gospodjica gospodja Mirjana Neskovic koja, ne znam da li se udala, a vidjam je sa detetom. A inace, ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha ha, da bi Zoran meni dokazao kako stvarno, sve su mu devojke pusacice, pre nego sto smo se ono muvali u Astru, i tih dana u Vodoliji, nekoliko godina pre toga, dakle, u srednjoj skoli, bile Mirjana i ja u Vodoliji isto i on pridje i kaze Mirjani "Hajde sa mnom u WC" i ona, ha ha ha, nece da ide sama i povede i mene, udjemo sve troje, ja stanem kod vrata, okrenem se ka vratima i kao da cuvam strazu da neko ne udje, ha ha ha ha, ona sve njemu govori "Necu, necu" pa sve nesto mene zivka, ja kuliram, i Zoran konacno pocne da se smeje i pita mene "Hoces ti?", ja kazem necu. Ha ha ha ha ha ha ha. I posle kad smo izasli, to je bilo novo muvanje, koje li je to bilo po redu? Bilo je "Sta sada slusas?" Klasika. To je nase pitanje.

Back