neozbiljko Iskusan Poruka 5.015 20.09.2007. u 16:46 - poshta #26 hello_world: a pitaj lepo engleske neke carinike da li primaju hranu Kliknite za proširenje... Jeste, prošetaš se do engleske granice i pitaš. Potom se odmah vratiš u svoj rodni grad i pošalješ paket.
hello_world: a pitaj lepo engleske neke carinike da li primaju hranu Kliknite za proširenje... Jeste, prošetaš se do engleske granice i pitaš. Potom se odmah vratiš u svoj rodni grad i pošalješ paket.
C chika_doktor Gost 20.09.2007. u 17:10 - poshta #27 meni sestra slala kokain i esid....naravno da moze...doduse ja imam privilegiju da mi ne otvaraju paket
meni sestra slala kokain i esid....naravno da moze...doduse ja imam privilegiju da mi ne otvaraju paket
C chika_doktor Gost 20.09.2007. u 17:11 - poshta #28 imam likove u posti carinjenja pa samo dodjem i potpishem
G gost 10000 Veoma poznat Poruka 10.858 20.09.2007. u 17:52 - poshta #29 meni sestra slala kokain i esid....naravno da moze...doduse ja imam privilegiju da mi ne otvaraju paket Kliknite za proširenje... genije... ( :
meni sestra slala kokain i esid....naravno da moze...doduse ja imam privilegiju da mi ne otvaraju paket Kliknite za proširenje... genije... ( :