Посебно оделење за борбу против високо технолошког( сајбер) криминала

Iron Lord:
A ti bi da zaradiš 500 dinara od prijave?
Pa reci samo, reci...

VERSKA ORGANIZACIJA SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE NEMA ŠTA DA TRAŽI NA PODFORUMU POLITIKA JER JOJ PROGRAM DELOVANJA NIJE TAKAV

Da ne grešim dušu, njihovi aktivisti i ne dolaze ovde već nabedjeni vernici od 200€

PROČITAJ USTAV

E da,Ustav! Moglo je to sajber-qrajber jedinjenje da snima kako se kradu izbori za taj LOPOVSKI USTAV.
Znaš li onu: Bože,spasi me od tvojih vernika!

Keeper:
naravno, i u ovome cje da love sitnu ribu, piratere, sitne napacjene drkoshe shto poskidaju par filmicja sa zhivotinjama i dechicama.

***** im sve po spisku ako mi ukinu skidanje zike, prvo nek nam daju plate od 1000e pa nek trazhe da kupujemo original CDove i kupovacju.

Ja sam čuo od puno ljudi da kada plene CD-ove piratima, inspektori traže jedino ***** filmove, a ostalo (muzika, igrice, enciklopedije) ide za sudiju...

Keeper:
jesam. :) najnoviji imam, al nazhalost na najloshijoj rezoluciji igram. :(

sad je na redu Ajax, posle Dinamo Kijev, da im vratim Shevu i tako to...

ja deljem onu decu.. samo gospodski stavis zonu 5-3-2 igraš lepo na 0-0 i onda polude oko 80 minuta... i onda... prc mileva :) iz kontre im ga zavučeš...ko valensija :)

marlon:
ne mogu da vidim imam dial up... sramno šta se sve ne postavlja da navlači korisnike da troše teško zarađen novac na sate neta :)

Otpirlike bi ti isto oduzelo vremena kao onolike slike na kafančetu ali bi imao i zvuk pride :D
Tek, studijski snimak pesme... Retuširan... :D

@ iron lord.
nije valjda? znao sam da sam zbog necheg trebao da upishem prava i da oslepim sa kantarem u ruci.
shta cje mi ochi, imao bih ziku.

@ marlon.
eh, pa ti bash nisi fer. :) al dobro, najvishe volim takve protivnike.
ja mu ga dam po 4-3-3 ili 3-4-3, obavezno da im duva promaja na krilima, jak centarfor i jaki veznjaci da sachekuju otpatke. tako ni ne mislim na odbranu... ko Lyon ili Barca proshle sezone. :)

Pa šta?:
Ево причају на Б92 о овом посебном оделењу које ће функционисати пред специјалним судом,које би требало променити мало слику на овим и оваквим форумима и осталим видовима борбе против фалсификовања,педофилије,ауторским правима,крађом итд...платне картице и злоупотребе интернета...
Pa ako postoji takvo odeljenje onda bi trebalo prvo da rea<guju i hapse ovde na krstarici i one koji gledaju B92, svako ugrozavanje teritorije drzave srbije se smatra krivicnim delom pa nevido da je neko u tarapani, pogotovo ovi iz B92 gde otvoreno pljuju po srbiji i srbima, a na ovom forumu se muvaju svakojake demokrate i propovedaju o toleranciji i ljubavi dok nas drugi na sve strane pljuju i govore reci mrznje (to se vecinom odnosi na nacionalne manjine muslimanske veroispovesti kao i madjare). Nigde u svetu nisam video da se neko tako ponasa i govori o zemlji gde zivi da je to neka druga zemlja a ne zemlja naroda i narodnosti u njoj a pre svega zemlja domacina primer( nemacka-nemci, madjarska-madjari, srbija-srbi), e ovo se nepostuje sto sam naveo vec bi svako zeleo da u srbiji pravi albaniju, madjarsku, bosnu, bugarsku... SVAKA CAST NASIM DEMOKRATAMA, pokazali su sta je demokratija a to je kada te neko bije a ti mu kazes hvala!! :roll:

pritajeno_dobro:
Pa ako postoji takvo odeljenje onda bi trebalo prvo da rea<guju i hapse ovde na krstarici i one koji gledaju B92, svako ugrozavanje teritorije drzave srbije se smatra krivicnim delom pa nevido da je neko u tarapani, pogotovo ovi iz B92 gde otvoreno pljuju po srbiji i srbima, a na ovom forumu se muvaju svakojake demokrate i propovedaju o toleranciji i ljubavi dok nas drugi na sve strane pljuju i govore reci mrznje (to se vecinom odnosi na nacionalne manjine muslimanske veroispovesti kao i madjare). Nigde u svetu nisam video da se neko tako ponasa i govori o zemlji gde zivi da je to neka druga zemlja a ne zemlja naroda i narodnosti u njoj a pre svega zemlja domacina primer( nemacka-nemci, madjarska-madjari, srbija-srbi), e ovo se nepostuje sto sam naveo vec bi svako zeleo da u srbiji pravi albaniju, madjarsku, bosnu, bugarsku... SVAKA CAST NASIM DEMOKRATAMA, pokazali su sta je demokratija a to je kada te neko bije a ti mu kazes hvala!! :roll:

Proslo je vase vreme gusenja medija, selekcije sta ce se cuti. Nazalost ni Voja Mutavi nije mnogo bolji.

Treba u ovoj zemlji da se više zna šta se sme a šta ne!
Download je kažnjiva rabota, kapitulacija i malverzacije nisu...

Zemlju ne smeš da daš Šiptarima jer nije tvoja, a srpske pare možeš da uzimaš koliko hoćeš ali bez upotrebe kompjutera. Helikopter i nova dokumenta zagarantovani.

Zamisli odeš na robiju i pita te onaj krezubi - "tebra na čemu si pao"?
A ti kažeš na 82% downloada...

Onda te ovaj pogleda belo i kaže - "ebote ovaj ima kompjuter!? Ovo je odeljenje sa nama obijačima klasičarima! STRAŽAAAA!!!"
:lol:

Back