Posebna vrsta nesanice

Snow_Queen1

Aktivan član
Poruka
1.167
Lako zaspim ali kratko spavam, i budim se jako cesto u toku noci, u toku tog kratkog spavanja. Sta mi je?
Inace sam tip spavalice. Postala sam teski ranoranioc. Gostujem u svom zivotu i lijepo mi je... Kako da zadrzim ovo stanje?
(ostavila sam cigarete)... ali ne datira moje nespavanje od tada, vec nekoliko dana prije...
Kako je dugacak i lijep dan kad rano pocne!
:confused:

Lako zaspim ali kratko spavam, i budim se jako cesto u toku noci, u toku tog kratkog spavanja. Sta mi je?
Inace sam tip spavalice. Postala sam teski ranoranioc. Gostujem u svom zivotu i lijepo mi je... Kako da zadrzim ovo stanje?
(ostavila sam cigarete)... ali ne datira moje nespavanje od tada, vec nekoliko dana prije...

Pij dosta vode pred spavanje.:lol:

Meni je upala u oci recenica "Gostujem u svom zivotu". Mozda da porazmislis o tome i nesto tu promenis, mislim da se nezadovoljna necim, ali se bojis da to priznas sebi.

Meni je upala u oci recenica "Gostujem u svom zivotu". Mozda da porazmislis o tome i nesto tu promenis, mislim da se nezadovoljna necim, ali se bojis da to priznas sebi.

:ok:

Možda nisi dovoljno umorna:hahaha: I ja se ponekad budim noću-nespava mi se, ili imam utisak da sam se naspavao a ono je npr 3.ujutru

ili 2? Tacno tako! Budim se na svakih sat vremena nekad. Juce sam bas bila umorna, ustala sam u 5, a zaspala u 2 i opet sam se probudila jutros u 7 a nikakvih obaveza nemam... :)

^ postoji smartfon aplikacija koja tamani komarce, pustajuci specijalne niskofrekventne zvuke koje ovi ne podnose.. mislim se zove anti mousquito .. probaj.. :lol:
.

@tema - simptomi bezbriznog opustenog zivota, nemas potrebu da spavas predugo jer ne trosis energiju, granica jave i sna postaje sve manja, ulazis nesvesno u neko lucidno stanje... nedostatak zivotnih ciljeva ideala deaktivira protok sanergije i kreaciju fantazija... za neku precizniju analizu treba biti detaljinije upoznat sa tvojim stilom zivota, kao i naizgled banalnim stvarima kao boja i slike na posteljini, oko kreveta, otvoren ili zatovren prozor, u cemu spavas, spavacica, majica, bez odece.. promene u tom delu umetnosti spavanja mogu sanirati tvoju nesanicu...

simptomi bezbriznog opustenog zivota, nemas potrebu da spavas predugo jer ne trosis energiju, granica jave i sna postaje sve manja,
Bravo, apsolutno tacno do ovog dijela kad granica jave i sna postaje sve manja,...Naima, ima i u tome istine, ali nisam zagazila jos u tu krajnost.
ulazis nesvesno u neko lucidno stanje... nedostatak zivotnih ciljeva ideala deaktivira protok sanergije i kreaciju fantazija...
Ne. Dobro je sto nisam sklona sugestiji. :) btw "sanergija"?
za neku precizniju analizu treba biti detaljinije upoznat sa tvojim stilom zivota, kao i naizgled banalnim stvarima kao boja i slike na posteljini, oko kreveta, otvoren ili zatovren prozor, u cemu spavas, spavacica, majica, bez odece.. promene u tom delu umetnosti spavanja mogu sanirati tvoju nesanicu...
javicu ti se na pp. salim se. Nikad isto, kako kad...
Ma stvarno si pogodio ono sto sam potamnila, kako si to mogao znati...
Inace je vec bolja situacija, dijagnostifikovanje ukinulo simptome. Stvari samo treba nazvati pravim imenom i pogledati im u oci. Imam i psorijazu, da nemas neki lijek protiv nje? ;)

Ne. Dobro je sto nisam sklona sugestiji. :) btw "sanergija"?
Sanergija je energija snova i zdravlja, izvorna pokretacka univerzalna energija, nesto poput ki, prane, orgona, vrila, samo sto pociva na teoriji da je stanje sna originalni zdravi nivo svesnosti, energija koju sam ja licno spoznao i imenovao. :) Mens sana in corpore sano ova latinska izreka zapravo znaci, san uma u snu tela, san znaci zdrav.
Imam i psorijazu, da nemas neki lijek protiv nje? ;)
Sve u principu, moze da se isceli putem santerapije, ali svakako psiholoski poremecaji, dok telesno manifestovana oboljenja puno teze tretirati, pa preporucujem ti i neku vrstu sanacije tela i duse iz spektra alternativnih holistickih metoda...

takodje sto se tice psorijaze imas ovde neke preporuke... pocevsi od odlaska u more...
http://www.priroda-leci-sve.com/za_psorijazu.htm

Sanergija je energija snova i zdravlja, izvorna pokretacka univerzalna energija, nesto poput ki, prane, orgona, vrila, samo sto pociva na teoriji da je stanje sna originalni zdravi nivo svesnosti, energija koju sam ja licno spoznao i imenovao. :) Mens sana in corpore sano ova latinska izreka zapravo znaci, san uma u snu tela, san znaci zdrav.

Sve u principu, moze da se isceli putem santerapije, ali svakako psiholoski poremecaji, dok telesno manifestovana oboljenja puno teze tretirati, pa preporucujem ti i neku vrstu sanacije tela i duse iz spektra alternativnih holistickih metoda...

takodje sto se tice psorijaze imas ovde neke preporuke... pocevsi od odlaska u more...
http://www.priroda-leci-sve.com/za_psorijazu.htm

Hvala.
imam neku specificnu psorijazu koju ne ublazuje ni morska voda ni sunce, veoma je specificna...

Back