- Poruka
- 232
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biciklizam,ispunjen bas jos kad krene prolece mmm
Primas platu vozeci biciklo?
Cula si coveka? Pa to zadovoljstvo voznje bicikla ne mogu platiti sve pare ovoga sveta![]()
Kojim poslom se bavite? Da li vas ispuniava posao?
ne radim nigde i ne planiram vise da trazim poso
probao sam nije da nisam ali nije to za mene
Kad radim ono sto volim, plata je smesna a kad radim za dobru platu izgubim sve drugo. Sad radim ono sto volim i nadam se da ce se vremena promeniti.![]()
Kojim poslom se bavite? Da li vas ispuniava posao?
Bavim se onim poslom za koji sam se skolovao i za koji sam oduvek znao da cu da radim.
Zadovoljan sam, plata za nase uslove cak odlicna, radno vreme isto odlicno, u nedelji dana tri smene po 12 sati malo dan, malo noc.
A da li me ispunjava? Pa da kazem da iako tek dva meseca radim, mislim da bih poludeo da ne idem na posao.
Radim ono za šta sam se školovala i čime sam želela da se bavim, plata mi je ok i moći ću da napredujem, tako da sam za sada prilično zadovoljna. E sada, koliko ću dugo ostati zadovoljna, ne bih znala reći. Radim tek nekih dva i po meseca, tako da me posao još uvek nije smorio, a nadam se da će tako i ostati.![]()
Nazalost ne![]()
Bavim se onim poslom za koji sam se skolovao i za koji sam oduvek znao da cu da radim.
Zadovoljan sam, plata za nase uslove cak odlicna, radno vreme isto odlicno, u nedelji dana tri smene po 12 sati malo dan, malo noc.
A da li me ispunjava? Pa da kazem da iako tek dva meseca radim, mislim da bih poludeo da ne idem na posao.
koji je to posao sa tako rastegljivim radnim vremenom ? dobro ako radiš samo tri dana nedeljno, ali po 12 sati ! šta radiš ostalim slobodnim danima ? spavaš ? oporavljaš se od šoka za organizam ?
jel neki posao gde se baš nešto radi, ili je neki "dežurajući" posao kao noćni čuvar gde više blejiš nego što konkretno nešto radiš ?
Primas platu vozeci biciklo?