Posao

Kojim poslom se bavite? Da li vas ispuniava posao?

Bavim se onim poslom za koji sam se skolovao i za koji sam oduvek znao da cu da radim.
Zadovoljan sam, plata za nase uslove cak odlicna, radno vreme isto odlicno, u nedelji dana tri smene po 12 sati malo dan, malo noc.
A da li me ispunjava? Pa da kazem da iako tek dva meseca radim, mislim da bih poludeo da ne idem na posao.

Radim ono za šta sam se školovala i čime sam želela da se bavim, plata mi je ok i moći ću da napredujem, tako da sam za sada prilično zadovoljna. E sada, koliko ću dugo ostati zadovoljna, ne bih znala reći. Radim tek nekih dva i po meseca, tako da me posao još uvek nije smorio, a nadam se da će tako i ostati. :D

Bavim se onim poslom za koji sam se skolovao i za koji sam oduvek znao da cu da radim.
Zadovoljan sam, plata za nase uslove cak odlicna, radno vreme isto odlicno, u nedelji dana tri smene po 12 sati malo dan, malo noc.
A da li me ispunjava? Pa da kazem da iako tek dva meseca radim, mislim da bih poludeo da ne idem na posao.

Radim ono za šta sam se školovala i čime sam želela da se bavim, plata mi je ok i moći ću da napredujem, tako da sam za sada prilično zadovoljna. E sada, koliko ću dugo ostati zadovoljna, ne bih znala reći. Radim tek nekih dva i po meseca, tako da me posao još uvek nije smorio, a nadam se da će tako i ostati. :D

Radite u istom preduzecu? :)

koji je to posao sa tako rastegljivim radnim vremenom ? dobro ako radiš samo tri dana nedeljno, ali po 12 sati ! šta radiš ostalim slobodnim danima ? spavaš ? oporavljaš se od šoka za organizam ?
jel neki posao gde se baš nešto radi, ili je neki "dežurajući" posao kao noćni čuvar gde više blejiš nego što konkretno nešto radiš ?

koji je to posao sa tako rastegljivim radnim vremenom ? dobro ako radiš samo tri dana nedeljno, ali po 12 sati ! šta radiš ostalim slobodnim danima ? spavaš ? oporavljaš se od šoka za organizam ?
jel neki posao gde se baš nešto radi, ili je neki "dežurajući" posao kao noćni čuvar gde više blejiš nego što konkretno nešto radiš ?

Posao je lekar u sluzbi hitne pomoci.
A posla ima kako kad. Nekad se desi da ne sednes ceo dan ili da celu noc oka ne skolpis,
a nekad ceo dan sedis ili lezis i gledas tv ili ako je noc, prespavas celu noc.
A 12 sati, iako izgleda da je tako, nije nikakav napor, brzo prodje, a i posle toga imas dva dana odmora, nekad i vise, 3-4 dana, zavisno od rasporeda.

kad sam diplomirala shvatila sam da nikad necu moci da radim posao u struci i da posle opusteno uzivam u zivotu sa porodicom..za mene je bio previse stresan
ali to sto sam ucila mi je bila osnova za nadogradnju onoga sto sam posle radila
u jednoj fazi, da bih zaradila mnogo vise nego sto se moglo `obicnim` poslom, zavrsila sam jednogodisnji kurs i bila u vodama sasvim drugog sveta od onoga koji susrecem svakodnevno danas
pre 5 godina okolnosti su me naterale da naucim da radim ono sto nikad nisam nisam radila i da mi to bude drugi posao
sve u svemu, citav zivot sam ucila i uzivala u onome sto radim
kad posao prestane da mi bude uzitak, prebacim se na ono gde sebe u tom trenutku vidim
ko macka sam sa 9 zivota:)

Back