POSAO?

maja29

Početnik
Poruka
5
Pre vise od dve godine sam zavrsila fakultet, ali sam jos uvek nezaposlena.
Da li neko moze da mi kazi da li uskoro postoji mogucnost zaposlenja.
Hvala!
Moji podaci: 24.07.1983., 19:50h, Šabac. :D

Lep primer u kem se vidi kako Saturn otezava. Deveto polje je polje studija i tu je isti polozen. Teskoce za vreme studija ali i nakon istih. Od aspekata gradi samo dva kvadrata, a fakultet zavrsen. Majo bravo.

Ajd i meni nesto o poslu , Kamael mi je vec rekao da mogu da se bavim cime hocu pa smo se slozili da je najbolje da otvorim kamenolom , ali on je sad banovan pa da cujem sta imas ti da mi kazes

Unapred hvala !

FFunTBm.gif

Preskoci ban.

Sad sam pisao u kafeu da osobe sa Marsom u sest imaju problema na radnom mestu. Iz tog razloga (ali ne samo zbog toga) i navod da nemas nadredjene, a radnike ako budes imao potkradace (zene). Ipak ce to ici na sitno. To pametni poslodavci danas znaju i namerno ih i puste da zakinu deo.

Lepo ti je receno i to ne bez razloga, sta pozelis time se mozes baviti. Ako je naglasen element vatra, volja je primar i takve osobe ostvaruju. Imaju jasan cilj i viziju ispred sebe i ne staju dok ne ostvare. Astrologija je za vodene i suptilnije karaktere koji podlezu stelarnim uplivima.

Zivimo u sistemu piramidalne hijerarhije, nemoguce je da ga nemas na ovaj ili onaj nacin. Privatni posao je bolji, to sam hteo reci.

Sto rece djavolja, nemoj preterati osecam se neprijatno. Zavrsi faks i neces imati problema. To je dovoljno da se aktivira Jupiter a on ti je naklonjen.

Snow, ne mogu ni ja tebi, dadoh danas kad si pomenula Ribe.

Back