Posao vaspitaca u vrticu

ko ti nije problem koliko je "kostao" posao .
Da li si isla na licne veze ili preko partije pa ste se dogovorili

U N.Sadu 4 godine "traženja" posla ,i ništa,niti zamena ili sl. a u Bg za mesec dana ...ne baš posao ali ono zamena.... ????? I ja se pitam koliko je "koštala" ta zamena???

Kad predam molbu (preko oglasa NSZ) u kojem se traži radnik na zamenu "radnika odsutnog 60 dana",dobijem odgovor (vrate mi dokumente) posle 4 meseca !!!!

Ne predaje se molba nego se ode da se prijavis za zamene do 60 dana.. ne raspisuju konkurs za te kratke zamene.... a to je pocetak..
4 godine sam trazila nacin da udjem u Novom Sadu, Beograd do sada nazalost nisam ni pokusavala, jer mi se cinilo da necu moci da putujem, ali sad sam odlucila da po svaku cenu probam da putujem i za sad je ok, uklapam se

Da odlicno samo ta vratolomija sa putovanjem kosta i to jako kosta mesecna karta busom je oko 12 hiljada dinara +gradski prevoz Beograd +Novi Sad 2300+1700 =4000
Dakle samo prevoz te kosta 16000 + vreme u prevozu 5,5- 6sati dnevno Dakle treba ti i obrok najmanje 200 dinara dnevno to je još 5000znači 21000 .Imaš svoje dete zašto mu uskraćuješ majku da bi kući donela 170 eura mesecno u najboljem slucaju ?

Znam da nisu bitne pare da bi ti da radis i slicno ali to je prostzom logikom nemoguce i neisplativo ,treba se žrtvovati ali ne bez veze i uludo .

Nema logike ovo što radiš .

Otvori svoj vrtić uzmi pare sa biroa rada (pare su dostupne do aprila nakon toga ih nema )

Zaposli dva ili tri invalida dobićeš mogućnost da uzmeš preko 10000 eura napravi dobro reklamnu kampanju ,neka ti cena vrtica bude ispod 12000 po detetu .
Iznajmi prostor ,ne mora biti na hard cor mestu imaš takvih prostora za 250 do 300 eura .

To ima smisla ovako ima da te boli glava i to mnogo nakon pet dana videćeš koliko put nije lak .

Ako ideš kolima onda je još skuplje

Back