Posao preprodavanja na internetu

Bole1337

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, potreban mi je savet, ovako.. Imam oko 100e koje bih zeleo da investiram u posao, na pamet mi je palo preprodavanja na nasim domacim oglasima, tipa preprodaja ozvucenja za automobile, polovnih delova za automobile, da li se to ovde uopste isplati? Predlozite poslove u koje bih mogao da investiram i da probam da ostavim neki profit, hvala punooo:):mrgreen::mrgreen:

Pozdrav, potreban mi je savet, ovako.. Imam oko 100e koje bih zeleo da investiram u posao, na pamet mi je palo preprodavanja na nasim domacim oglasima, tipa preprodaja ozvucenja za automobile, polovnih delova za automobile, da li se to ovde uopste isplati? Predlozite poslove u koje bih mogao da investiram i da probam da ostavim neki profit, hvala punooo:):mrgreen::mrgreen:

kupuj ono sto uvek ide,sto se uvek prodaje...to jesu delovi za automobile,ali su isto tako procesori,graficke karte,savremeni telefoni itd...a i moras imas veci budzet,valjda kupiti puno i to samo ono sto je aktuelno

Vidi, SVAKA ROBA IMA SVOG KUPCA

pogledaj malo šta se nudi na domaćim kupoprodajnim sajtovima
obrati žanju na prodavce sa visokim reputacijama (nije ko ova budalaština na Krsti)

ali bilo kako bilo - moraš da budeš verziran za ono što radiš, ljudi su osetljivi na prevare ali ima i prevaranata
u ovom slučaju internet je SAMO POMOĆNO SREDSTVO U PRODAJI
za nabavku nadji dobre cipele :D

Back