Laks96
Primećen član
- Poruka
- 852
Zdravo svima,oprostite sto otvaram novu temu.Hteo bih da znam koliko fakulteta postoji posle kojih imate siguran posao u drzavnoj sluzbi.Ja znam za Vojnu i Policijsku akademiju,valjda ima jos neki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo svima,oprostite sto otvaram novu temu.Hteo bih da znam koliko fakulteta postoji posle kojih imate siguran posao u drzavnoj sluzbi.Ja znam za Vojnu i Policijsku akademiju,valjda ima jos neki?
Ne bih medicinu,nista vise?![]()
Hmm,mozda bi i mogo volim racunare,ali ne u matematiku
Hmm,mozda bi i mogo volim racunare,ali ne u matematiku
probacu sa Vojskom ili Policijom,posto sa diplomog nekog drugog faxa mogu samo da mesam malter!Gle , sve je manje drzavnih firmi . Za drzavu mozes raditi jos samo kao vojnik , policajac , doktor , teze kao sudija (pravnik) ...
Ostalo je nemoguce dobiti posao , zato (ako neces nista od gore navedenog) upisi ono sto ti hoces , jer ces svakako morati traziti posao i normalan zivot van srbije ....
probacu sa Vojskom ili Policijom,posto sa diplomog nekog drugog faxa mogu samo da mesam malter!
probacu sa Vojskom ili Policijom,posto sa diplomog nekog drugog faxa mogu samo da mesam malter!
Pre bi se reklo da je decko realan i vrlo svestan gde ziviJaoo, imaš 16 godina i ovoliko si malodušan?![]()
![]()
Pre bi se reklo da je decko realan i vrlo svestan gde zivi![]()