cviko_djokin
Obećava
- Poruka
- 57
Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posao freelancera ne može biti stabilan. Samo firma. A za firmu ti treba znanje.Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
sad ima alata sa veštačkom inteligencijom u kojima svako može lako da radi video editing....veštačka inteligencija će preuzeti i grafički dizajn i copywriting a dobrim delom i programiranje....nauči neki zanat .....majstora je manjak, kao i vozača kamiona pa su tu zarade velike a tu veštačka inteligencija neće da ti preuzme posao za koju godinu....Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
Заборави за то. Како је кренуло, још ће да користе AI за видео едитовање.Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
Plus obuka godinu danaonly fans možda, mislim koliko sam shvatila to je neki posao online
Šta te konkretno zanima ?Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
'леба без мотике.Šta te konkretno zanima ?
Iz onoga što sam pročitao, ne bih baš rekao'леба без мотике.
call centre će prve da preuzme veštačka inteligencija....Заборави за то. Како је кренуло, још ће да користе AI за видео едитовање.
Ако ћеш посао у call centru и ако знаш више страних језика, можеш одмах да почнеш да радиш.
Данас фирме углавном раде хибридно, ретко ко дозвољава рад од куће, поједини call centri углавном.
Неће, не бој се. Тако су правили кола која не вози нико, па кад се слупају, кога да тужиш. Произвођача ?call centre će prve da preuzme veštačka inteligencija....
Plus obuka godinu dana![]()
jel to za ove talentovane samo godinu
mislim ja znam već upaliti komp i doći na forum i to je nešto zar ne
![]()
HmmPa ne bi smelo da se radi nista na svoju ruku bez nadzora supervizora
![]()
Samo da vidim gde ja da nadjem radno mesto za supervizoraa gdje da nađem supervizora![]()
Imaš tečajeve, ili da sam učiš preko yt. Skini Davinchija i uči se po malo.Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
Imas bukvalno sve i svasta samo treba puno volje i snalazljivosti kao i u svemu, ali stabilno na internetu ti je jedino da animiras hmpf... Zato sto se to uvek masovno prodaje i placa debelo.Ima li sta da recimo obuka traje godinu dana a da donese stabilnu zaradu? Cuo sam recimo za video editing. Nesto tako. Moze i 2 godine. Neko zanimanje. Hvala.
Svi ovi što pišu "leba bez motike" vjerojatno nikad nisu ni radili od kuće, pa misle da je to neko drndanje po tastaturi, dok eto, ako štemaš nekom po stanu, ugrađuješ pločice, e onda je to posao. Svi oni koji žele raditi od kuće imaju svoje razloge za to, i ne treba im nitko govoriti "leba bez motike", kao da se nitko nije mogao sjetiti: uh, pa vidi, vodoinstalateri su traženi, mogao bih to možda probati.
Некад се могао добити посао где се ради онлајн.Svi ovi što pišu "leba bez motike" vjerojatno nikad nisu ni radili od kuće, pa misle da je to neko drndanje po tastaturi, dok eto, ako štemaš nekom po stanu, ugrađuješ pločice, e onda je to posao. Svi oni koji žele raditi od kuće imaju svoje razloge za to, i ne treba im nitko govoriti "leba bez motike", kao da se nitko nije mogao sjetiti: uh, pa vidi, vodoinstalateri su traženi, mogao bih to možda probati.
Nema tu puno mudrolije, veća je konkurentnost. I zato puno njih radije biraju jeftinije. Ali tvrdim da i dalje tko zna posao može zaraditi. Nekima je bitna brza i kvalitetna usluga, traže one s dobrim recenzijama i tu su onda svi konkurentni. Također, na zapadu, za neke je bitno da su radnici iz iste vremenske zone.Некад се могао добити посао где се ради онлајн.
Сад већина фирми ради хибридно, мало из канцеларије, мало од куће.
Поједине фирме више не запошљавају раднике из Србије, запошљавају Филипинце и друге стране раднике који су им јефтинији.