Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako se može dobiti ovakav posao i kakva su zaduženja saradnika, laboranata i asistenata? Sa kojim nivoom obrazovanja se može dobiti posao? Šta rade istraživači pripravnici i stručni saradnici na projektu?
Sve zavisi od slučaja do slučaja, mada uglavnom ako se pokažeš, mogu da te zadrže na fakultetu ako ima mesta, što naravno važi za nas koji nemamo profesore i doktore za rodbinu i prijatelje, koji bi mogli da nas ubace na željeno mesto. Asistenti uglavnom postaju ljudi na doktorskim studijama, i oni rade na projektima i drže vežbe studentima. Saradnici mogu biti i obični studenti viših godina studije koje profesori angažuju za neki projekat, i taj posao traje sve dok se projekat ne završi. Laboranti uglavnom imaju neku srednju stručnu školu i oni održavaju laboratorije i pripremaju sve za eksperimente i vežbe (tipa peru posuđe, pripremaju materijel za rad i sl.), a uglavnom su zaposleni na stalno.
Nisam uspeo da se zaposlim kao nijedno od onog što sam naveo gore jedino mi se otvara prilika da radim na praktičnom projektu par meseci, volonterski naravno, ali nije ni bitno, pošto ću puno naučiti kroz to.
Nisam uspeo da se zaposlim kao nijedno od onog što sam naveo gore jedino mi se otvara prilika da radim na praktičnom projektu par meseci, volonterski naravno, ali nije ni bitno, pošto ću puno naučiti kroz to.
Bedak. A jesi li ti na osnovnim, master ili doktorskim studijama? Ukoliko si na masteru, mogao bi da pokušaš da nađeš nešto na nekom institutu, i tamo bi isto mogao da radiš na projektima kao na fakultetu, samo što ne bi predavao.