posao na brodu

• Začetnik teme Začetnik teme Liliy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam jednog doduse neznam preko koga je dobio posao ali isao je u London na obuku a posle na brod i rekao bih da je extra zadovoljan.Cesto je na facebooku pa mogu na private da ti posaljem njegovo ime pa mu posalji poruku i pitaj...to je ono sto ja mogu

prvo vas molim da koristite pretragu, jer teme o poslovima na brodu postoje
drugo da temi date prikladan naslov, što je i u vašem interesu - ljudi će na taj način na osnovu naslova znati o čemu se otprilike radi

Pozz! Zainteresovan sam za posao na prekookeanskom brodu, pa ako ima novosadjana koji su to vec iskusili mnogo bi mi znacilo da izloze svoja dosadasnja iskustva. Naravno preko koje je agencije najbolje otici, uslovi , plata i sve ostalo... A najvise me interesuje koliko je engleski bitan, da li se bas mora tecno pricati? Hvala :)

Ja sam prošao preliminarni intervu i obuku pa sad čekam glavni kod gos. Sorbija.Interesuje me koliko je težak taj intervju.Ja sam isto aplicirao kao i ti za BS pa me interesuje kolika je plata prvenstveno koju bi realno mogao da očekujem i koliko je težak posao.Šta mogu da očekujem od drugih i koliko je teško da se uklopim na brod

Pozdrav! Ovo pitanje sam postavila u okviru jos neke teme, ali nije na odmet i ovde...
Naime, interesuje me koja je SIM kartica pogodna za koriscenje na kruzeru koji obilazi Kaliforniju, zapadnu obalu Kanade i Aljasku? Naravno, mislim na neku Americku ili eventualno Kanadsku.
Molim nekoga ko ima iskustva vezano za ovo da mi odgovori. Unapred hvala!

Pozdrav!
Prije par dana imao sam intervju sa g-dinom Sorbijem i dobio sam posao na "Golden Princess" kruzeru. Međutim, zbog malo lošijeg poznavanja engleskog jezika dobio sam lošiju poziciju. Trebao bih da putujem 4 jula u Sijetl, a pozicija je UTILITY CLEANER ! Iako znam o kakvoj poziciji je riječ, pregledao sam malo forume tek da vidim kakva su iskustva. Da li bi mogao neko da mi malo jasnije objasni šta se sve radi na toj poziciji i kako se naj lakše uklopiti u taj posao. Inače, planiram odraditi prvi ugovor, maksimalno se posvetiti usavršavanju jezika i onda pokušati napredovati. Hvala!

Pozdrav!
Prije par dana imao sam intervju sa g-dinom Sorbijem i dobio sam posao na "Golden Princess" kruzeru. Međutim, zbog malo lošijeg poznavanja engleskog jezika dobio sam lošiju poziciju. Trebao bih da putujem 4 jula u Sijetl, a pozicija je UTILITY CLEANER ! Iako znam o kakvoj poziciji je riječ, pregledao sam malo forume tek da vidim kakva su iskustva. Da li bi mogao neko da mi malo jasnije objasni šta se sve radi na toj poziciji i kako se naj lakše uklopiti u taj posao. Inače, planiram odraditi prvi ugovor, maksimalno se posvetiti usavršavanju jezika i onda pokušati napredovati. Hvala!

Pa utility cleaner ti je manje-vise cistac javnih prostorija. Obicno je najnizi posao na brodu za koje ne treba nikakvo iskustvo. Ne znam kako da se najbolje uklopis u taj posao osim da radis posao kako treba i eventualno dobijes neku promociju.

Zdravo svima! Moze li mi neko reci koja je agencija naj pouzdanija za odlozak na brod? Koliko novca treba odvojiti i platiti agenciji?pozz

JA SAM IŠAO PREKO "KOUZON" AGENCIJE IZ NIŠA. VRLO SU KOREKTNI, POMAŽU MAKSIMALNO I OD SRCA TI IH PREPORUČUJEM. MENE JE SVE IZAŠLO OKO 1000 EVRA. INAČE SVE PODATKE O AGENCIJI IMAŠ NA NJIHOVOJ STRANICI NA NETU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back