Posao kamiondzije

Posao je za ljude koji mogu da zive bez kontakta sa ljudima,asocijalnim da tako kazem,ko je druzeljubiv nije za njega. pozitivno je sto ako hoces mozes pustati muziku, slusati neki podkast ili prenos.

Poslednja izmena od moderatora:
Pazi,ja trenutno znam masu sofera iz Srbije i BiH,koje rade ovde na zapadu.
To su sve buzdovani,nivo inteligencije deteta 7 razreda osnovne skole,kurceviti,bahati, puni sebe.Uglavnom im porodica dole u Srbiji,a kresu sta god pokupe uz put.Nije ni cudo,pa im zene dole uzvracaju istom merom... :)
Petljaju sa svim i svacim,sta god moze da se smuva,ukrade,prosvercuje...
Dno dna...

imam prijatelja kamiondziju,ture po evropi, mlad, lici na dzonija depa. sasvim pristojno nacitan, slusao ded-metal, sada slusa elektro, sambu-rumbu, masive atack, da ne lupam sad, najpoznatije moderne bendove za koju vecina nije ni cula mozda, plus sto je fenomenalan bubnjar. Decko je Vuciceva elita...! :mrgreen:

Da li bi neko mogao da mi napise kako izgleda posao, na sta treba obratiti paznju, da li ste zadovoljni ovim poslom itd. Zanimaju me i iskustva vozaca u Srbiji i van nje.
Za početak možeš na pp pitati ovog forumaša. Kao što možeš videti lep momak, ni mastan ni neobrijan, a vozi ove spravice po Srbiji i okolnim zemljama.

Pazi,ja trenutno znam masu sofera iz Srbije i BiH,koje rade ovde na zapadu.
To su sve buzdovani,nivo inteligencije deteta 7 razreda osnovne skole,kurceviti,bahati, puni sebe.Uglavnom im porodica dole u Srbiji,a kresu sta god pokupe uz put.Nije ni cudo,pa im zene dole uzvracaju istom merom... :)
Petljaju sa svim i svacim,sta god moze da se smuva,ukrade,prosvercuje...
Dno dna...
Vidi to sve zavisi od toga kakav si covek ali mene vise zanima kakav je sam posao jer u sustini vozis sam nemas ti nista od toga kakvi su drugi. Inaceu kojoj drzavi zivis ako nije tajna?

Citiraću mog školskog druga koji je tih teških devesetih silom prilika pravo iz gimnazije otišao u Ameriku i počeo da vozi kamione. Zaradio je kamaru para, ali se vratio nakon par godina. Kaže on "bilo mi je u početku mnogo dobro, vozio sam, skupljao pare, i mislio o životu, o Srbiji, o ženama, o svemu... tako vozio i obilazio Ameriku uzduž i popreko... tako sam vozio, misilio, vozio, mislio, a na kraju više nisam imao o čemu da mislim, pa sam samo vozio..." :lol:

Lep je to posao onom ko ga voli. Da li ces biti cist ili prljav to je tvoja licna stvar. Nemoj da slusas kojekakve predrasude. Ja se bavim tim poslom i meni je on lep...ne smatram sebe za nekulturnog,neurednog i slicno iz gore navedenog opisa...

Back