gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Da li bi neko mogao da mi napise kako izgleda posao, na sta treba obratiti paznju, da li ste zadovoljni ovim poslom itd. Zanimaju me i iskustva vozaca u Srbiji i van nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto se tice posla ko posla, fino placen ali moras se navici na usamljenost.
pa ti ga tako zamisljas.Ja kamiondziju uvek zamisljam neobrijanog, masnog, debelog, zakrvavljenih ociju, nakratko nasadjenog, primitivnog...
Nikada kao finog gospodina.
pa ti ga tako zamisljas.
Svoje zamišljanje ne možeš prikazivati kao gotovu činjenicu.
Pitanje je o poslu samom po sebi, a ne o ljudima. Njih u svakoj profesiji ima raznih.
Neke poruke ili njihovi delovi su obrisani.
a lekari su neretko stare cice neuredni, ili debele zene. vidis da nisi u pravu.Takvi na zalost i jesu....
Kao sto zamisljam lekare uvek ciste u belim mantilima, glatko izbrijne i uredno osisane.
A politicare u lepim odelima, naocalima i klimanjem glavom...
Za svaku profesiju se ZNA kakava je u ogromnoj vecini.
Za početak možeš na pp pitati ovog forumaša. Kao što možeš videti lep momak, ni mastan ni neobrijan, a vozi ove spravice po Srbiji i okolnim zemljama.Da li bi neko mogao da mi napise kako izgleda posao, na sta treba obratiti paznju, da li ste zadovoljni ovim poslom itd. Zanimaju me i iskustva vozaca u Srbiji i van nje.
Rekao je da je posao fino placen a ne da su kamiondzije finiJa kamiondziju uvek zamisljam neobrijanog, masnog, debelog, zakrvavljenih ociju, nakratko nasadjenog, primitivnog...
Vidi to sve zavisi od toga kakav si covek ali mene vise zanima kakav je sam posao jer u sustini vozis sam nemas ti nista od toga kakvi su drugi. Inaceu kojoj drzavi zivis ako nije tajna?Pazi,ja trenutno znam masu sofera iz Srbije i BiH,koje rade ovde na zapadu.
To su sve buzdovani,nivo inteligencije deteta 7 razreda osnovne skole,kurceviti,bahati, puni sebe.Uglavnom im porodica dole u Srbiji,a kresu sta god pokupe uz put.Nije ni cudo,pa im zene dole uzvracaju istom merom...
Petljaju sa svim i svacim,sta god moze da se smuva,ukrade,prosvercuje...
Dno dna...
Hvala puno znace informacije iz prve rukeZa početak možeš na pp pitati ovog forumaša. Kao što možeš videti lep momak, ni mastan ni neobrijan, a vozi ove spravice po Srbiji i okolnim zemljama.
isto ko što ja japija zamišljam ko bezdušnog pederka koji nema problem da sahrani 50 ljudi da bi postigao svoj ciljJa kamiondziju uvek zamisljam neobrijanog, masnog, debelog, zakrvavljenih ociju, nakratko nasadjenog, primitivnog...
kamiondzija moze da bude i obrijan i neobrijan i debeo i mrsav ali japi je uvek bezdusan i spreman na sveisto ko što ja japija zamišljam ko bezdušnog pederka koji nema problem da sahrani 50 ljudi da bi postigao svoj cilj
predrasuda