Zdravo!
Naime, ja sam u srećnoj vezi već 10 meseci. Prva sam devojka svom dečku ali je on pre mene imao par devojaka koje su mu se sviđale (očigledno).
Pre nego što je upoznao mene, sviđala mu se jedna devojka poprilično dosta, ali na kraju ništa nije ispalo od toga i razišli su se. Međutim, pre par dana sam dobila ponudu za posao da radim na jednom mestu gde ta devojka radi. Prihvatila sam posao i čekala da me pozovu na probnu smenu. Nakon par dana moj dečko mi je priznao da je kroz našu vezu par puta mislio na nju (ne namerno, već mu je samo padala na pamet i te misli je svaki put terao od sebe i kajao se) i da se užasno plaši da će me jednog dana prevariti ( sa njom ili bilo kim drugim). Plakao je dok je to govorio i rekao je da se jednostavno užasno plaši da me izgubi i da mu svakakve situacije padaju na pamet, ne zato što on o njima na taj način razmišlja, već što je paranoičan. Zamolio me je da tamo ne radim jer se plaši da ta devojka ne krene da nam se petlja u vezu jer je tome sklona. Ja sam na to pristala iako sam jako želela taj posao. Mene sad zanima par stvari.
Da li sam donela ispravnu odluku time što sam odbila posao i stavila mir svoje veze na prvo mesto? Da li sam trebala ipak da prihvatim ponudu i verujem da se ništa neće desiti. Ne znam da li činim ovde sebi medveđu uslugu, jer ovako ispada da ja ne verujem svom dečku, a da on ne veruje sam sebi. Izvinite ako je post malo konfuzan, jer sam i ja
Molim vas bez ružnih komentara. Hvala!