kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Koliko puta mi se desilo da odgovarajući na neku poruku posetioca...odgovorim ..SAMOM-SEBI...
...i da posle moram da je brišem...i da se to brisanje vidi...( poruku obrisao...kojeimedadam...datum ..vreme )...kao da sam ..KO ZNA ŠTA OBRISAO..
...a to ...VRLO RUŽNO IZGLEDA...
.
Sada ne mogu ni to da uradim...jer mi je ...ONEMOGUĆENO..
...obeležavanje ( čekiranje ) poruke...
------------------------------------
Kod " Privatnih Poruka "....ponuđene opcije i način korespodencije.ne daju mogućnost da se napravi ..TAKVA GREŠKA...
SAM-SEBI...NE MOŽEŠ DA POŠALJEŠ...PP...
Moj ...PROBLEM...nije samo ..MOJ...jer sam slične greške video i na " Porukama posetilaca "...drugih članova Krstarice...
Još malo pa će biti ...godinu dana...od kako sam se učlanio na ovaj forum...a ovaj ..PROBLEM...koji me smara...a verovatno i ostale članove ...i dalje...EGZISTIRA....
Pitanje:
Da li postoji mogućnost da ..najzad reši taj ( softverski ) problem ili nekako..ONEMOGUĆI.
..slanje poruka...SAMOM - SEBI...analogno softverskom rešenju koje je upotrebljeno za ..Privatne Poruke...( gde nema problema )...?.
?

Sada ne mogu ni to da uradim...jer mi je ...ONEMOGUĆENO..

Kod " Privatnih Poruka "....ponuđene opcije i način korespodencije.ne daju mogućnost da se napravi ..TAKVA GREŠKA...
SAM-SEBI...NE MOŽEŠ DA POŠALJEŠ...PP...

Moj ...PROBLEM...nije samo ..MOJ...jer sam slične greške video i na " Porukama posetilaca "...drugih članova Krstarice...

Još malo pa će biti ...godinu dana...od kako sam se učlanio na ovaj forum...a ovaj ..PROBLEM...koji me smara...a verovatno i ostale članove ...i dalje...EGZISTIRA....

Pitanje:
Da li postoji mogućnost da ..najzad reši taj ( softverski ) problem ili nekako..ONEMOGUĆI.