Poruke posetilaca - SAMODOPISIVANJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Koliko puta mi se desilo da odgovarajući na neku poruku posetioca...odgovorim ..SAMOM-SEBI...:)...i da posle moram da je brišem...i da se to brisanje vidi...( poruku obrisao...kojeimedadam...datum ..vreme )...kao da sam ..KO ZNA ŠTA OBRISAO..:confused:...a to ...VRLO RUŽNO IZGLEDA...:(.
Sada ne mogu ni to da uradim...jer mi je ...ONEMOGUĆENO..:confused:...obeležavanje ( čekiranje ) poruke...:think:
------------------------------------
Kod " Privatnih Poruka "....ponuđene opcije i način korespodencije.ne daju mogućnost da se napravi ..TAKVA GREŠKA...

SAM-SEBI...NE MOŽEŠ DA POŠALJEŠ...PP...:)
Moj ...PROBLEM...nije samo ..MOJ...jer sam slične greške video i na " Porukama posetilaca "...drugih članova Krstarice...;)

Još malo pa će biti ...godinu dana...od kako sam se učlanio na ovaj forum...a ovaj ..PROBLEM...koji me smara...a verovatno i ostale članove ...i dalje...EGZISTIRA....;)
Pitanje:

Da li postoji mogućnost da ..najzad reši taj ( softverski ) problem ili nekako..ONEMOGUĆI.:ok:..slanje poruka...SAMOM - SEBI...analogno softverskom rešenju koje je upotrebljeno za ..Privatne Poruke...( gde nema problema )...?.:think:?

Evo ...DANAS ...sam obrisao poruku...SAMOM-SEBI....koju ...JUČE...nisam mogao da obrišem...;).

I DA LI SAM JE OBRISAO....:think:.

NISAM

JER JE OSTAO ...TRAG....DA SAM .." NEŠTO STRAŠNO "....OBRISAO....;)

delmes01.jpg

BAŠ RUŽNO....:thumbdown: ...&....TUŽNO...:(.

Neki korisnici imaju običaj da na poruku posetioca odgovore u svom profilu, a neki drugi imaju običaj i da svoj profil koriste kao mesto za beleške. ;)
Tako da to nije nikakva greška, niti softverski problem, nego tako treba da bude.

Što se privatnih poruka tiče, možeš i njih da šalješ samom sebi. ;) Što je nekome možda nepotrebno, nekom drugom je potrebno i korisno, tako da i to verovatno ostaje tako kako je(već smo na nekoj temi diskutovali o tome... ).

A za tvoj problem nema drugog rešenja, osim da budeš pažljiv. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back