Poruka vašoj devojci, švalerki, komšinici, cimerki, kres varijanti, bivšoj....

super za tebe
ja sumnjam da cu skoro, ako ikada i budem
ono sto ti brojis u mesecima, ja brojim u godinama
what the heck! uvek mi ostaju mlinci:lol:

:lol:

da, ali nemoj da zaboraviš da postoji i vrlo nesrećan nastavak priče...jesam zaljubljiva, ali u kakve...sve bre neke skotine i pyzde, wannabe alfe!
eh da mi je srknuti malo sa bistrog potoka kakvog dobrog betice mendžajnice:zper: dobroćudnog poslušnog čičice, koji ne komplikuje i ne qenja mnogo, gde bi mi bio kraj...:lol:
tako da...sve mislim da ću ti se ipak pridružiti za te mlince:D

ne vidim zašto bi.
na pojedinim forumima, a naročito na ženama izdrqavanju nema kraja, što muškom što ženskom, pa nikom ništa...zašto se samo na nas Muškarce ovde ima neki pik?

meni bi vise odgovaralo brisanje...obrisane poruke dodju mi k'o dodatan kredit koji mogu d' ispucam kad mi dodje ćef... znaci, vise lupetanja :lol:
profitirala bih bar 10 postova :lol:

meni bi vise odgovaralo brisanje...obrisane poruke dodju mi k'o dodatan kredit koji mogu d' ispucam kad mi dodje ćef... znaci, vise lupetanja :lol:
profitirala bih bar 10 postova :lol:

meni bi najbolje bilo da konačno postanem moderator:D
želim krunu, bič i vlast:zper:

a onda ste ga majci nayebali..:lol:

kao prvo, pašće svi ovi lažni revolucionari koji krišom ližu moderatorkama ****** (ili puše tukije, zavisi jel)
te licemerne neprincipijelne forumaše mrzim iz dubine duše.:bljuc:
ako gineš- gini časno!

saće ovi da brišu, ne brini:lol:

da, ali nemoj da zaboraviš da postoji i vrlo nesrećan nastavak priče...jesam zaljubljiva, ali u kakve...sve bre neke skotine i pyzde, wannabe alfe!
eh da mi je srknuti malo sa bistrog potoka kakvog dobrog betice mendžajnice:zper: dobroćudnog poslušnog čičice, koji ne komplikuje i ne qenja mnogo, gde bi mi bio kraj...:lol:
tako da...sve mislim da ću ti se ipak pridružiti za te mlince:D
Greška, dobroćudni naizgled mogu da budu najgore p.....sa ovim alfama šatro, bar odmah znaš na čemu si.
Ali beta kad ti zajaše mozak i pomuti razum....e to je pravi alfa suštinski ..udara podmuklo, dok se okreneš gotova si

Greška, dobroćudni naizgled mogu da budu najgore p.....sa ovim alfama šatro, bar odmah znaš na čemu si.
Ali beta kad ti zajaše mozak i pomuti razum....e to je pravi alfa suštinski ..udara podmuklo, dok se okreneš gotova si

i to što kažeš,
sve kao fino, nežno, romantično..kao pun je razumevanja, voli ljude i zalaže se za mir u svetu, a ovamo kad ti zavali nož u leđa, nema te (kardio)hirurgije koja može da ti spasi srce.

edit: ma samo neka je čovek, ono, neka ga krase iole ljudske osobine, makar one koje su danas izvrgnute ruglu i prihvaćene sa podsmehom..znaš ono, čast, iskrenost, poštenje, dobrota, lojalnost...
a kojem slovu alfabeta pripada, manje važno.

Poslednja izmena:
meni bi najbolje bilo da konačno postanem moderator:D
želim krunu, bič i vlast:zper:

a onda ste ga majci nayebali..:lol:

kao prvo, pašće svi ovi lažni revolucionari koji krišom ližu moderatorkama ****** (ili puše tukije, zavisi jel)
te licemerne neprincipijelne forumaše mrzim iz dubine duše.:bljuc:
ako gineš- gini časno!

saće ovi da brišu, ne brini:lol:

Slavoljupka...ko b' rek'o :lol:
gine se za samo za ono kaj se voli

Back