Poruka u boci ...

winnetou:
Moony Angel:
Master_Chief:
sofffy:
ja.....ja bih napisala "tako ti i treba" i razbila bi bocu mom bivsem o glavu..... :twisted: :lol: :wink:
zanimljivo,onda bih ja napisao mojoj bivsoj:"Ti meni srce ja tebi glavu" i isto uradio kao soffy,flasa o glavu...
ja bih uzela 2 boce-jednu NJEMU, a jednu SEBI o glavu /me se odusevljava sopstvenom genijalnoscju... :shock: :roll:

e, upravo tako. ono, ne mogu da verujem da sam uopste i mislila na njega.. :roll:
:lol: :lol: :lol: ma ja sam pametna plavusha... :lol: :roll: :wink:

N_ToNx:
Meni je ovo malo smesno.
LoooooooooL ((; svako ima pravo na svoje misljenje ... a i s obzirom da ove ima pretezno ljudi koji ne vole 'takvo' pisanje, nego vise neke 'obicne' stvari, ni nije cudno ... (; pod ovim naravno ne mislim nista lose, naravno (;
Swan:
mnogo je lepo...
ali meni je to nekako tuzno.. :(
p i jeste ): moram i ja 'po nekad'
hvala OoPs
Peruzzi:
Najcrnje od svega ja sam se pronasao u ovome....
kao ja u trenutku pisanja ... ): ...

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Ova poruka ako je samo pozelite zamisliti prevazilazi razmere jedne klasichne boce, naravno prazne boce vina. Neko ju je ispio, neko ju je pronashao. Njena praznina opija revokacijom davno obojenih staklenih zidova koje ni dugogodishnjom titracijom svih ovozemaljskih suza nece promeniti svoju boju. Iskrvavljene misli masakrom laznih osecanja, laznim suzama.. Neka ova poruka u boci potone na dno josh ne otkivenih okeana u svakoj od nashih shaka dok je pruzamo nechemu u shta mislimo da verujemo proseci josh koji dan zivota …

Napisao bih svoje podatke na srpskom a posle i na engleskom...jer ko zna gde može da ode flaša...nešto tipa:
Mališa Stanojević
Grocka,Beograd,Srbija
26.6.1993.
064/396-XX-XX
Broj telefona ne dajem ovde.Samo u poruKi!!!

I bacila bih "bocu" na ushcu reka...tamo gde snovi graniche sa javom, sa zidina tvrdjave neke velike, daleke...u predvecherje, necijih tek protkanih svetova...

Did you know that true love asks for nothing
Her acceptance is the way we pay
Did you know that life has given love a guarantee
To last through forever and another day

As around the sun the earth knows shes revolving
And the rosebuds know to bloom in early may
For now I know deep in my mind
The love of me I've left behind
Cause I'll be loving you always

Until the rainbow burns the stars out in the sky
Until the ocean covers every mountain high
Until the dolphin flies and parrots live at sea