Poruka obrisana zbog diskriminacine homofoba i transfoba...wtf?

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok aj neko da mi objasni u sta se ovaj forum pretvara kada je komentar koji sam napisao da je vreme da se pocne sa javnim upiranjem prstiju u homofobe i transfobe dok ne postane sramota iznositi takve stavove kao sa rasistima?
Od kad je to postalo diskriminacija posrameti one koji sire mrznju?
Ajde sa mi neko to objasni
ti bi da se protiv diskriminacije, boris diskriminacijom :mrgreen:

Vidim da je postalo diskriminacija nazvati homofobiju homofobijom...ocekujem da ce uskoro postati i diskriminacija kritikovati bilo sta...

Није лепо да неког називаш хомофобом, ако се он сам не идентификује као хомофоб.

Ok aj neko da mi objasni u sta se ovaj forum pretvara kada je komentar koji sam napisao da je vreme da se pocne sa javnim upiranjem prstiju u homofobe i transfobe dok ne postane sramota iznositi takve stavove kao sa rasistima?
Od kad je to postalo diskriminacija posrameti one koji sire mrznju?
Ajde sa mi neko to objasni
Mene uvijek smijes nazvati antisemitom, rasistom, homofobom, nacistom, fasistom, -U-stasom, cetnikom... ruka mi se osusila ako te ikada budem cinkao.

🐈

Mene uvijek smijes nazvati antisemitom, rasistom, homofobom, nacistom, fasistom, -U-stasom, cetnikom... ruka mi se osusila ako te ikada budem cinkao.

🐈

Кад би сви људи на форуму, а и на свету, били толерантни као ти, свет би био много лепше место за живљење, а форум за писање.

Javni poziv na diskriminaciju nije dozvoljen i za ovo si trebo da dobijes c1 ali ti je samo obrisan post..
Mislim da je vreme da se pocne sa masovnim upiranjem prstiju u homofobe i transfobe isto kao i sto se radi sa rasistima dok ne postane sramota biti homofob i onda ce sve biti ok jer ce se srameti da javno kenjaju

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back