Poruka nakon čekiranja pregledane notifikacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Dakle, od kako je uveden nov sistem, dobili smo ovo:
Screenshot_1.png

Ovo mi veoma smeta jer kad god čekiram, moram sačekati sekundu-dve dok poruka nestane, i nemoguće je kliknuti u navigaciji gore na bilo šta dok poruka ne prođe. Na telefonu je katastrofa jer je manja rezolucija i samim tim pokriva veći deo. Ne znam da li smeta drugima, ali meni je postalo iritantno kako vreme odmiče.

Da li smatrate da je ovo neophodno za prikazati i ako nije, može li se sistemski isključiti?

nisma bas najbolje razumeo
Vidiš gore poruku koja se pojavila, na slici koju sam postavio? Ta poruka stoji izvesni period, 1-2 sekunde. Kada bih god čekirao da sam pročitao obaveštenje ili poslao poruku, pojavi se to obaveštenje i uvek mora da stoji. E sada, dok stoji tako, meni je potpuno prekriven gornji deo za navigaciju - Forum, Šta je novo, Članovi, Blogovi... Tu spada i PP.

Sad ja moram čekati da obaveštenje nestane da bih nastavio da funkcionišem. Jer kada recimo pošaljem PP, dobijem obaveštenje. Ranije sam bez obaveštenja samo kliknuo brzo na forum u navigaciji i nastavio da pregledam sadržaj. Sada moram čekati potpuno bezveze.

Dakle, od kako je uveden nov sistem, dobili smo ovo:
Pogledajte prilog 937230
Ovo mi veoma smeta jer kad god čekiram, moram sačekati sekundu-dve dok poruka nestane, i nemoguće je kliknuti u navigaciji gore na bilo šta dok poruka ne prođe. Na telefonu je katastrofa jer je manja rezolucija i samim tim pokriva veći deo. Ne znam da li smeta drugima, ali meni je postalo iritantno kako vreme odmiče.

Da li smatrate da je ovo neophodno za prikazati i ako nije, može li se sistemski isključiti?
To što si naznačio su linkovi za članke na glavnom portalu, uslovno da ih nazovemo interna reklama, i pojavljuju se svima.

To što si naznačio su linkovi za članke na glavnom portalu, uslovno da ih nazovemo interna reklama, i pojavljuju se svima.
"Obaveštenje je označeno kao nepročitano" - to je tekst o kojem govorim. Ta siva traka koja se pojavi kraći period. Nisu to linkovi za članke. To što piše "Forumi, Šta je novo, Članovi, Blogovi.." Sve je to navigacija koja me odvodi to čega god.

Ono što meni smeta jeste kada čekiram notifikaciju (jer sam pročitao) ili pošaljem poruku na PP, iskoči ovo obaveštenje koje stalno pominjem. Naravno da se svima to javlja, to je jasno. Ali prekrije mi celu navigaciju i moram čekati dok to nestane.

"Obaveštenje je označeno kao nepročitano" - to je tekst o kojem govorim. Ta siva traka koja se pojavi kraći period. Nisu to linkovi za članke. To što piše "Forumi, Šta je novo, Članovi, Blogovi.." Sve je to navigacija koja me odvodi to čega god.

Ono što meni smeta jeste kada čekiram notifikaciju (jer sam pročitao) ili pošaljem poruku na PP, iskoči ovo obaveštenje koje stalno pominjem. Naravno da se svima to javlja, to je jasno. Ali prekrije mi celu navigaciju i moram čekati dok to nestane.

Kako se svima javlja? Meni ne.
Označiš sve pročitanim i više se ništa ne pojavljuje.
Pa i kad ne označim, ne pojavljuje se.

ah, u redu. Bilo mi je nejasno u startu.

Ja nikada ne čekiram kružić pa nisim stigao do nerviranja ;)

Malo je verovatno da to može (ili je isplativo) da se uključi u podešavanje naloga. Znači ostaje da se kompletno izbaci ili da se ostavi kako jeste. Za izbacivanje je potrebno da se više korisnika "žali".

Kad klikneš ovde, ne pojaviti se kao meni gore obaveštenje?
Pogledajte prilog 937651

Pa pojavi se, ali ne to, ne razumem zašto bi nešto što si video OZNAČIO NEPROČITANIM?
Zašto klikćeš na taj plavi krug? :lol:

Ja ili sve označim pročitanim ili ne, samo pogledam i to je to... ništa ne iskače više.
Ako označim pročitanim onda ovo izađe, ali samo jednom.
Screenshot_8.png

Pa pojavi se, ali ne to, ne razumem zašto bi nešto što si video OZNAČIO NEPROČITANIM?
Zašto klikćeš na taj plavi krug? :lol:

Ja ili sve označim pročitanim ili ne, samo pogledam i to je to... ništa ne iskače više.
Ako označim pročitanim onda ovo izađe, ali samo jednom.
Pogledajte prilog 937656
Ma ok je i da izađe jednom, nije bitno koliko puta izađe. Ali izađe. Toga ranije nije bilo i sasvim je lep život bio. Šta mi znači obaveštenje da sam čekirao nešto ili da li sam poslao PP. To vidim vizuelno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back