- Poruka
- 391.300
Pocela je utakmica.Ko ce da pobedi i bude drugi polufinalista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHA. Kakva 3 golda francuska? Oni jedva dali 3 golda na takmičenju od kojih su dva autogola protivnika. Još jednom potvrđuješ svoje neznanje
2-3 gola, kladionicarskiHAHAHAHA. Kakva 3 golda francuska? Oni jedva dali 3 golda na takmičenju od kojih su dva autogola protivnika. Još jednom potvrđuješ svoje neznanje![]()
Imaju dosta veci posed, francuzi jednostavno ne mogu da ih pritisnu presingom jer su ovi tehnicki savrseni, Leao za sada po levoj strani radi razliku, videcemo kako ce se dalje odvijati utakmica. Portugal za sada nesto bolji.Jel to Portugalci pritisli![]()
Steta bez golova, inace bi bila jedna od kvalitetnijih na prvenstvu.dobra utakmica
nadam se portugalPocela je utakmica.Ko ce da pobedi i bude drugi polufinalista
Meni su ovi moderniji lepši.
Obicne majce od poliestera, dizajn nula.Meni su ovi moderniji lepši.
Pepe je covek fanatik, verovatno ce da odigra celih 120 minuta.thuram 26god, pepe 41..i ovaj ga ne moze proci...e tugo moja...
Ima operaciju nosa, mislim da je u prvoj utakmici na prvenstvu imao povredu i nakon toga operaciju.Da li zna neko, zašto onaj francuz nosi masku na licu i izigrava Zoroa ?
deda će bit igrač utakmicethuram 26god, pepe 41..i ovaj ga ne moze proci...e tugo moja...
Hvala na odgovoru..nisam to znalaPepe je covek fanatik, verovatno ce da odigra celih 120 minuta.
Ima operaciju nosa, mislim da je u prvoj utakmici na prvenstvu imao povredu i nakon toga operaciju.