zoya-1
Aktivan član
- Poruka
- 1.001
Moze li i jedno jutro i jedan jutarnji program da prodje bez ove medicinske manekenke?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma što ti razmišljaš nedeljom uveče o Nadi?Moze li i jedno jutro i jedan jutarnji program da prodje bez ove medicinske manekenke?
Stvarno?![]()
da..treba istalambasati onoliku bedeviju..inace zena je opsednuta sexom i prava je sponzorusa
ja bez glasa i saveta dr macure ne mogu da ustanem iz kreveta.obozavam je.
smatram da je dr macura `simbol beograda`
![]()
Ma što ti razmišljaš nedeljom uveče o Nadi?
Nada je prva riba Hitne i lepo je da nas izveštava koliko je Hitna imala posla u prestonici. Kome se ne dopada ne mora da gledaaaaa.![]()
Cula sam da je sponozrusa.
Ma,šta ti sve nisi čula !?
Mora da ti rek'o ovaj tvoj poslednji verenik od prekjuče ?
Ja imam decka i nemam verenika. Raskinula sam veridbu u martu, jer je on bio los covek, a kasnije se pokazao kao jos gori. Inace, ako hoces da mi se podsmevas zato sto imam problem u vezi to je tvoja stvar, ali desice se i tebi takvo nesto.
Pevacice,
sve što je svet do sada upamtio,
meni se već desilo....
Ne može ništa novo ! Što već nije....
ja bez glasa i saveta dr macure ne mogu da ustanem iz kreveta.obozavam je.
smatram da je dr macura `simbol beograda`
Dr Nada Macura već godinama daje zdravstvene savete u medijima, dostupna je za novinare 24 sata, a cilj joj je uvek bio da pomaže ljudima.
Ona nesmetano ulazi u domove svih Beograđana. Malo je onih koji nisu čuli za nju, jer ne prođe dan a da se njen glas ne čuje na bar nekoj radio-stanici, u televizijskim emisijama, ili da se ne pročita njen savet o zdravlju u novinama. Uvek nasmejana i spremna da učini sve zarad boljitka pacijenata, prim. dr Nada Macura, kardiolog i pi-ar Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, ovogodišnja je dobitnica ugledne nagrade „Naj Beograđanin”, koju dodeljuje televizija „Studio B”. Uvek sa sobom nosi čak četiri mobilna telefona, a izjave medijima daje i sa ulice, iz prodavnice, sa stepeništa, pa čak i kada stoji u prevozu – na jednoj nozi.
Radni dan joj, kaže, počinje u 5.30 sati, kada popije kafu i dve vrste čaja „da bi joj glas bio lep”, kada je direktno uključuju u radio ili televizijski program. Obavezno čita sve dnevne novine da bi bila informisana, a za novinare je dostupna neprekidno 24 časa.
............................................
U slobodno vreme, kojeg zbog prirode posla gotovo i da nema, dr Macura voli da iskoristi za šetnju pored reke, obožava da gaji cveće i da brine o životinjama, da gleda španske serije i čita horoskope, a kad god može otputuje na neku planinu. Hobi joj je prelistavanje modnih žurnala i druženje sa pravim prijateljima. Ipak, najveće značenje za nju ima – lepa reč. I osmeh koji u današnje vreme ljudima mnogo znači.
Pocela je sve vise da zamislja da je voditeljka,stalno siri pricu i skrece sa teme. Sa izvestaja o intervencijama presla je na zapazanja i komentare samo da sto duze bude na tv-u u udarnom terminu.
Pocela je sve vise da zamislja da je voditeljka,stalno siri pricu i skrece sa teme. Sa izvestaja o intervencijama presla je na zapazanja i komentare samo da sto duze bude na tv-u u udarnom terminu.