Portparolka napustila sud zbog slavlja sa narko bosom

Ako si pošten građanin i ne baviš se sumnjivim poslovima sudska vlast ti ništa ne određuje. Nigdje ne postoji zakon po kome sudija ne može biti u braku sa sa advokatom ili tužiocem. I obrnuto. Naravno ne mogu biti učesnici u istom procesu. I o tome se vodi računa po službenoj dužnosti.

A ko određuje da li si ti pošten građanin ? :mrgreen: Pogotovu ovde kod nas u Srbiji ? :mrgreen: Puna hronika slučajeva gde su ubice puštane na slobodu, a žrtve proglašavane za krivce . Dovoljno je samo setiti se onog dede kojem je manijak vozivši 120km/h ubio unuku, pa su još njega proglasili za krivog i strpali u zatvor, a ludak oslobođen .

Drugo, kad u društvu važe samo formalna pravila to je kraj društva . Mora da postoje i neka nepisana pravila koja se poštuju, inače imaš silikonuše sa Megatrenda u MIP ili keramičare na čelu vojske . Nema tog zakona koji može da propiše sve ljudske odnose, i ako u društvu nema morala i osećaja morala, to je onda gotova priča .

A ko određuje da li si ti pošten građanin ? :mrgreen: Pogotovu ovde kod nas u Srbiji ? :mrgreen: Puna hronika slučajeva gde su ubice puštane na slobodu, a žrtve proglašavane za krivce . Dovoljno je samo setiti se onog dede kojem je manijak vozivši 120km/h ubio unuku, pa su još njega proglasili za krivog i strpali u zatvor, a ludak oslobođen .

Drugo, kad u društvu važe samo formalna pravila to je kraj društva . Mora da postoje i neka nepisana pravila koja se poštuju, inače imaš silikonuše sa Megatrenda u MIP ili keramičare na čelu vojske . Nema tog zakona koji može da propiše sve ljudske odnose, i ako u društvu nema morala i osećaja morala, to je onda gotova priča .

Ja imam 35 godina. Pravnik sam ali ne radim u sudstvu i nisam advokat. Za tih 35 godina u sudu sam bio na ostavinskoj raspravi i kada mi treba potvrda da se protiv mene ne vodi krivični postupak. Većina ljudi nema često dodir sa sudom. Ne možeš nikome određivati sa kim će biti u braku. Savjestan čovjek nikada neće zloupotrijebiti poznanstva i porodične veze.

Sofijin suprug, Dragan Čolić, inače brat Marijane Mateus, nije samo branilac narko-bosa nego je i njegov dalji rođak. Opačićeva žena Jasmina mu je sestra od tetke.

Cekaj da vidim da li sam shvatio...

- Brat narko-bosa je istovremeno brat bivse zene novosadskog tajkuna (bivseg visokog funkcionera DS).
- Narko-bos (tokom sudjenja pred punom sudnicom pokusao da ubije svedoka Mutavog zasiljenom cetkicom za zube) i tajkun ozenili dve rodjene sestre.
- Tajkun i Disunasinovci su kumovi.
- Disunasinovci i Narko-bos su veliki prijatelji. Ovaj prvi je nakon hapsenja drugog izjavio da nije imao pojma da ovaj diluje drogu i da je deo Zemunskog klana, koji mu ubi najboljeg prijatelja vizionara.
- Bivsa tajkunova zena iz nekog razloga jos uvek nosi prezime svog bivseg muza - Nemca.

:think:

Ja imam 35 godina. Pravnik sam ali ne radim u sudstvu i nisam advokat. Za tih 35 godina u sudu sam bio na ostavinskoj raspravi i kada mi treba potvrda da se protiv mene ne vodi krivični postupak. Većina ljudi nema često dodir sa sudom. Ne možeš nikome određivati sa kim će biti u braku. Savjestan čovjek nikada neće zloupotrijebiti poznanstva i porodične veze.

Ne vidim zašto uzimaš sebe za primer . I drugo , nikom se ovde ne određuje sa kim da bude u braku, ali određene državne službe jednostavno nisu za svakog. Zamisli da npr neki obaveštajni operativac bude u vezi sa Šiptarkom i da kaže : ko sme da mi to sprečava i po kom zakonu ? :mrgreen: Pa ne sprečava te niko, ali onda batice nađi drugi posao, skini se sa narodne grbače ;)

A te priče o savesti među vama pravnicima .... :mrgreen::hahaha::hahaha:

Back