- Poruka
- 7.211
Danas sam sa jednim drugom išao za Niš da kupimo delove za neki naš projekat oko olektronike. Usput nam se desila jedna veoma bizarna situacija. Na putu E-771, između Svrljiga i Niša, na ulazu u selo Jasenovik, drug je vozio oko 65km/h... i odjednom smo se izokretali sa autom iz čista mira i to dva kruga po 360°, bez škripe guma, bez vode na putu i bez ikakvih prosipanih supstanci na asfaltu. Na tom mestu je pravac oko 400 metara na kome ja uglavnom idem svojim kolima oko 80km/h, ali mi se tako nešto nikada nije dešavalo. Nakon tog okretanja i gubljenja kontrole upravljanja nad vozilom, izašli smo iz automobila i proverili 100 metara puta unazad. Nismo našli nikakve uzroke prosipane tečnosti, kao recimo ulja, vode, nafte ili tako nešto što bi nas pri toj brzini izbacilo iz putanje. Što je i najinteresantnija stvar, nismo našli ni tragove guma na tom mestu, iako na tom vozilu imamo zimske gume sa veoma velikim kramponima, preko 6mm dubine i širine gume 175mm. Budući da sebe mogu da ocenim kao izuzetno spretnog vozača sa iskustvom, ovo ni po ledu nije moglo da se desi na pravom putu i pri toj smešnoj brzini, ni meni ni mom drugu, koji takođe dobro vozi. Samim tim, bez ikakvih sumnji, ovaj slučaj mogu da okarakterišem kao gravitacionu anomaliju, bez ikakvog pogovora. Surfovao sam Netom pre nekih pola sata i našao sam nekoliko tački u Srbiji gde su ljudi opisivali slične stvari, kao na primer kretanje otkočenog automobila uzbrdo, gde ga gravitaciona anomalija vuče kontra nasuprot nizbrdice. Na nekoliko sajtova sam naišao na vest da se negde iznad niske teritorije nalazi neki portal sa anomalijama, kako u vazduhu tako i na zemlji. Šta vi mislite?