Porodilište u Nišu- prema ocenama porodilja, u 2019. godini, najgore u Srbiji

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.739
Celu trudnoću ih tove ko prasiće pred božić.
Mogu para dana na dijetu.
A to da jedu jogurt kome je 4 dana istekao rok, samo pokazuje kako jogurt može da bude dobar i posle roka.
Ovo je najbolja reklama,za nase jogurte koji mogu danima da se drze u frizideru,a da se ne pokvare....na zalost,ljudi se pokvare i ako ih stavimo na
hladno...

Porodilje u Nisu prezivljavaju stravicne uslove!!!! Od toga da je osoblje strahovito drsko i bezobrazno do toga da se za hranu serviraju mizerije i hrana kojoj je odavno istekao rok trajanja!!! na sledecem linku mocicete procitati stravicna iskustva porodilja u tom porodilistu: https://www.niskenovine.rs/2021/02/...4Ijt7OTKGyVzZ6Uc4xcWgsDH9VN_RGmmBWpGjzasC6bgQ
Ne bih branila drskost osoblja jer to je svakako nedopustivo ali samo bih te podsetila da su se kol'ko naše bake porađale u daleko nehumanijim uslovima (vrlo često).
Što se hrane u bolnicama tiče, to je stvar budžeta koji se dodeli tome

Porodilje u Nisu prezivljavaju stravicne uslove!!!! Od toga da je osoblje strahovito drsko i bezobrazno do toga da se za hranu serviraju mizerije i hrana kojoj je odavno istekao rok trajanja!!! na sledecem linku mocicete procitati stravicna iskustva porodilja u tom porodilistu: https://www.niskenovine.rs/2021/02/...4Ijt7OTKGyVzZ6Uc4xcWgsDH9VN_RGmmBWpGjzasC6bgQ
Svasta Boze. Sad je problem nekakva hrana, a zna se barem vec
skoro pa i trideset godina da bolnice po Srbiji nemaju jednostavno
mogucnosti ( finansije) da bolesnicima serviraju neki meni.
Ako su se te zene porodile, deca ziva, zdrava, o kakvim se sada
iskustvima ovde radi?

Svasta Boze. Sad je problem nekakva hrana, a zna se barem vec
skoro pa i trideset godina da bolnice po Srbiji nemaju jednostavno
mogucnosti ( finansije) da bolesnicima serviraju neki meni.
Ako su se te zene porodile, deca ziva, zdrava, o kakvim se sada
iskustvima ovde radi?
Pa ima takvih žena.
Moj centar je bio u novinama zbog hrane, isto je neka porodilja slikala i postavila na društvene mreže, čak je i ministarstvo tim povodom zasedalo. S tom velikom razlikom što je naše osoblje divno i više godina za redom smo izglasavani za jedno od najboljih porodilišta u Srbiji.

Pa ima takvih žena.
Moj centar je bio u novinama zbog hrane, isto je neka porodilja slikala i postavila na društvene mreže, čak je i ministarstvo tim povodom zasedalo. S tom velikom razlikom što je naše osoblje divno i više godina za redom smo izglasavani za jedno od najboljih porodilišta u Srbiji.
Bitno da zdravi izađu.
Neće 6 meseci da se porađaju, pa da im smeta jogurt i šunka sve vreme.

Back