Porodični šoping - gde?

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Šoping ume da bude stresna rabota, tu se slažemo, je l tako? Em cene plafonske, em nemate kome da ostavite decu, pa ih povedete, pa ako odete u Tržni centar, oni se rastrče, a ko idete o prodavnicama opet problem sa rastrčavanjem, plus cimanje za rukav, nervoza, vrućina... Pa onda jurnjava do parkinga, je l isteklo vreme, nije isteklo vreme?!? A ako krenete sa mužem, onda on gleda i za sebe... sve je to - kažem - stresno.
E Pančevo je konačno dobilo fenomenalno meso za porodičnu kupovinu. Koncepcija ka tržni centar ali na otvorenom, sa sve klizalištem, igralštem za decu, restoranima... parkingom koji je besplatan, a cene stvarno dobre i pristupačne. Valjda im je "na otvorenom" niža renta, pa niže i cene robe koja se plasira. Čula samda je 5. maja otvaranje drugog dela pa će sad ovde biti i C&A, JYSK, DM... a vec nam je tu "Dajhman", Njujorker...
Kruži lokalna šala, kao žena kaže mužu da ide u park, on se oduševio, jer samo je tad miran, ko je još video prodavnice po parku... Ali, žena se vraća punih kesa. On u šoku, istapirala mu kreditnu, kaže pa rekla si da ideš u par, pa i bila sam u parku, odgovara mu ona u AVIV Retail parku ; )
A gde vi volite da šopingujete?

Super je i taj Italian Moll, pojma nisam imala. Jedino gde je Pančevo bolje, AVIV je enkako prostraniji i radi doslovce svakoga dana od 10:00 do 22:00. I nedeljom.
www.avivpark.rs
I da ne zaboravim, društvance: 5. maja u 20:00 besplatan koncert Jelene Tomašević od 20:00 sati. Njen come back nakon što je postala g-đa Bosiljčić i nakon što je psoatal mamika. AVIV Park, samo pitajte gde je naselej Tesla. Na 3 min vožnje od centra grada. :bye:

***, kako vam nije žao! Izbaciće me sa Krstarice zauvekvekovno jer se ispričavam sama sa sobom i izgleda da sam smorila okolinu ko zmajeve... Dobro, onda cu da ispricam vic:
Napio se covek kao necovek i ne zna ni kako je dosao kuci. Ali ujutro, ceka ga dorucak pored kreveta, zena pored njega, stavlja mu obloge na glavu, mazi ga... Njemu - nista nije jasno! Izadje zena na trentak, on pita sina koji tu sedi i poslusno pise domaci: - O cemu se radi. A sin kaze: - Nemam pojma cale. Doso si sinoc, mama krenula ka tebi da te pocupa a ti se razdrao: Pusti me *****, ja sam ozenjen...
KAd smo kod odnosa muskarci i zene, u Pancevu je nedavno otvorena "Sigurna kuca". Povodom Svetskog dana knjige, 23. aprila ce biti organizovano sakupljanje knjiga za biblioteku "Sigurne kuce". Svrnite oko 4... 5... sati popodne... :brus:

P.S. Tek sad vidim da je ovo brus... A trebalo je da bude bela zastavaica... ono kao... zene traze mir... ; )

Back