Porodicni albumi!

jeste li videli?

• jesam

• nesam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam sinoc ih nasao i video slike i nije sto su moji ali keva i cale su mi bili vrh,deda je isto je bio smekerica kad je bio mlad i drugi moj deda je bio lep,cela calova familija je bila super i ja sebe smatram za izroda. Svi u porodici lepi,jedini ja ruzan. :eek: Bas me izbedacilo! Kako od onakvih ljudi je moglo da nastane ovo sto sam ja? Bombardovanje 99? Radijacija? Mada bio sam lep do srednje,onda sam poruznio nacisto! :(

Ybg, druze desava se, kao crna ovca. Niko u moju familiju nije bio celav, svi su imali crnu kosu, a ja em procelav, em to malo kose sto je ostalo je plavo :lol:

Poslednja izmena:
Gledala sam naravno, mada na nekim slakama je sve mutno, nista se i ne vidi...:lol: Inace, po spoljasnjem izgledu svi su bili lepi, ja sam neki prosek, znaci losija sam...:( Mada, ja kad gleam svoje slike lepsa sam nego u prirodi, jer se na slici ne vide mane koje ja vidim u ogledalu... ;)
Sto se tice pameti, novca i toga... Zavisi... Sa mamine strane su bili mnogo bogati i ugledni, ali su naje.bali u vreme komunizma i uprosecili se...:( Sa tatine nisu imali nista, ali su stekli mnogo tako da su sad iznad nekog proseka... Sad ne znam da li sam ja bolja ili gora od njih, jos je rano za procenu po tom pitanju, ko zna sta ce biti sa mnom do kraja...:lol:

Back