- Poruka
- 6.173
gledam nekoliko parova
moji vršnjaci znači 22-4-5 god
uzeli se i dobili klinca i klincezu
i to je naravno fenomenalno i za svaku pohvalu
al nekako kontam -ima li tu one magije koju nam prodaju ili sve odvija tako tehnički, podrazumevano, zdravo za gotovo
podojeni smo pričom sresti super osobu, ludo se voleti, pozavršavati životne obaveze škole i posla i u toj ugodnoj sitauciji krunisati ljubav malm naslednikom/com
kakva je vaša ideja bili ili jeste
šta ste očekivali i očekujete od svoje porodice
dozvoljavate životu da vas vaspita i kad i kako se desi, planirate i imate/li) ste ideju da se to desi u nekim godinama u nekim uslovima, vidite li kuću u cveću ili sasvim običnu priču teselne ljubavi kulminirane reprodukcijom
mislim ako me shvatate
najmanji je problem (realtivno) ostavriti porodicu
a neko to uradi tako rano i jednostavno a neko mnogo komplikuje, očekueje i pati
gde je tu mera razumnog života i bajke
moji vršnjaci znači 22-4-5 god
uzeli se i dobili klinca i klincezu
i to je naravno fenomenalno i za svaku pohvalu
al nekako kontam -ima li tu one magije koju nam prodaju ili sve odvija tako tehnički, podrazumevano, zdravo za gotovo
podojeni smo pričom sresti super osobu, ludo se voleti, pozavršavati životne obaveze škole i posla i u toj ugodnoj sitauciji krunisati ljubav malm naslednikom/com
kakva je vaša ideja bili ili jeste
šta ste očekivali i očekujete od svoje porodice
dozvoljavate životu da vas vaspita i kad i kako se desi, planirate i imate/li) ste ideju da se to desi u nekim godinama u nekim uslovima, vidite li kuću u cveću ili sasvim običnu priču teselne ljubavi kulminirane reprodukcijom
mislim ako me shvatate
najmanji je problem (realtivno) ostavriti porodicu
a neko to uradi tako rano i jednostavno a neko mnogo komplikuje, očekueje i pati
gde je tu mera razumnog života i bajke