klara_m
Aktivan član
- Poruka
- 1.846
Tommy_V:Mislim da vredi pomenuti aspekt i toga da je jako bitno STA ta porodica radi... hocu reci da je bitno ne samo imati porodicu nego i pravilno vaspitanu i odgojenu decu. nije dovoljno samo osnovati porodicu vec nesto i uraditi sa njom. kao najbitnije je, po meni opet, da deca imaju prave mere vrednosti i da se trude da "blagostanje" porodice povecavaju iz generacije u generaciju. e sad, nije bitno da je blagostanje u materijalnom ili duhovnom smislu.... zavisi za sta se ljudi opredele i sta vole.
inace, uci u istoriju se moze na razlicite nacine. a danas se u "istoriju" ulazi mnogo lakse, odkad se vesti elektronski arhivirajui jako je bitno kako i po cemu zelite da vas se secaju. i ta teznja kroz besmrtnost kroz svoja dela je verovatno nesto najplemenitije sto postoji u ljudima.
mada nije lose ni ostaviti neku zaduzbinu... zamislite koliko bi nasa zemlja bila lepsa da vise ljudi ostavlja zaduzbine, narocito oni imucniji koji bi mogli da naprave razliku u zivotima drugih. evo ja vam kazem da ako budem full like a ship, da cu ostaviti zaduzbinu koja ce se iznajmljivati a novac od iznajmljivanja ce se koristiti kao stipendije talentovanim mladim ljudima.... ili mozda osnujem neki trast... ko ce ga znati...
Uglavnom se slžem 8)
Bitna je tradicija, koja se prenosi sa pokolenja na pokolenje, i vaspitanje, i imovina, sve, a sada svi su postali nekako jednokratni i samoživi.