poroci ?

najgori muski porok je ...

• alkohol .

• droga .

• cigarete .

• kocka .

• ljubavnice .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Дрога, алкохолоизам и коцка некако заједно.
Само пиће повремено не смета, само конзумирање лаких дрога не смета, пушење не, а о љубавницама не размишљам.
Мој драги ништа не користи, чак ни љубавицу... :(

Само пиће повремено не смета, само конзумирање лаких дрога не смета, пушење не, а о љубавницама не размишљам.

cuti,tako sam i ja svojevremeno govorila za moga
sad vise ni za koga ruku u vatru :(

pa dobro sad,to sa savescu kod mene bas i ne ide:rumenko:

Tako i treba, e sad meni niko nije kriv sto sam kasno shvatila neke stvari. Bosanka pa malo sporo razmislja. :)

Ma salim se. Sve i da sam znala sta i kako radi opet bih prozivela zivot kako jesam. Odrekla se mnogo cega da opstanemo i ostanemo, milion puta uradila protiv sebe i protiv osecanja da ne bih nikog povredila i na kraju za sta, za k zdravlje.

Ali mozda i nije bas uzalud. Mozda me ceka lepa starost. Mozda cemo tako mirno i slozno igrati domine ili karte i tako lepo ce da kosi travu oko kuce nekad kad ode u penziju. :)

evo dobrav jest za sve dojebnike . droga je istisnula ljubavnice sa prvoga mjesta !

- - - - - - - - - -

evo dobrav jest za sve dojebnike . droga je istisnula ljubavnice sa prvoga mjesta !

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

joj i te lake droge, missim nema to vise, prije je trava imala 2-5% thc-a, a sad 20-25, i plus ovi shiptari su halucinogeni...sve u svemu, ko moze da se ogranici na vikende, super... jer olaksava zivot i hronicne bolesti, al sve. reset totalni. al ko ne moze, bolje da nikad ne uzima...

Već sam postovala na temi, ali moram naprosto, još da se nadovežem. I dopišem, šta imam. :) Tada sam pisala o duhovnim porocima i nakaznostima kod ljudi, u smislu osobina, što smtram takođe porocima. Ništa gore - od poganog jezika. :mrgreen:

Elem, ako govorimo baš, baš o porocima...Moram da priznam, da tu nisam ni malo tolerantna. Smeta mi sve. Svaki oblik zavisnosti. I toga se užasno bojim. DakleM, alkoholizam, kockanje, sektašenje, drogiranje...cigarete. Ženskaroši. Internet. Jednostavno me to sve ultra plaši i traumira. Nisam ja klinika za odvikavanje, ničija mama niti rame za plakanje. Svi mi imamo teške momente u životu, slabost je jedno a bolesti su drugo. Ma, miSim, šta je mene sve strefilo za ove dve godine, ja ne znam šta sam trebala...verovatno, da se ne treznim, ako bismo gledali tako. Opet kažem, nemam ja snage, volje niti želje da se bahćem sa takvima. To doživljavam kao slabost karaktera. Takvi mi ne trebaju. Uz dužno poštovanje, meni to u životu potrebno nije. Od tih i takvih, begam kao đvao od krsta..kao i od onih...crne duše i otrovnog jezika.

:hvala:

Back