- Poruka
- 64.708
Desanka se ne računa, za to neće niko da ti plati.Ja ceo život iebem i fale mi pare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desanka se ne računa, za to neće niko da ti plati.Ja ceo život iebem i fale mi pare
Nešto radiš pogrešno.Ja ceo život iebem i fale mi pare
A i ti vala ono.prase čuvaš ko da će ga iebeš, da prosti ovaj pošten narod ovde i @ReeferNešto radiš pogrešno.
Ne otkrivaj po forumu šta radi iza kuće. Ko zna, kad nas je toliko ispalio zbog praseta?A i ti vala ono.prase čuvaš ko da će ga iebeš, da prosti ovaj pošten narod ovde i @Reefer
On je meni odmah bio sumnjivNe otkrivaj po forumu šta radi iza kuće. Ko zna, kad nas je toliko ispalio zbog praseta?
A nešto razmišljam...Kakvo prase?....
Vi Beograđani ste baš ošajdareni.
Prase je pojedeno.A nešto razmišljam...
Kako bi bilo da skokneš sa prasetom na tu tamo lokaciju za 45 minuta?
Uzmete pare i ti i prase?
@Reefer i ja ti ne verujemo.Prase je pojedeno.
Reš.
Ko vam kriv kad ste se ufonjali od korone.
A ti ono reče naplaćuješ ruke po kućama?Desanka se ne računa, za to neće niko da ti plati.
Prebolećete.
Ne radim baš ništa.Prebolećete.
Da je i živo sad bi imalo 300 kila.
Nego da ti vidiš šta to radiš pogrešno
Stoiko, dođi u Skadarliju, pivo i meze tek stigliA ti ono reče naplaćuješ ruke po kućama?
Organizovaćemo nešto, sad sam u troškovima a imam jaku figuru u Skadarliji, top restoran...Stoiko, dođi u Skadarliju, pivo i meze tek stigli
Bili smo u "Jedno mesto" u bašti u Cetinjskoj, vrlo lepo mesto.Organizovaćemo nešto, sad sam u troškovima a imam jaku figuru u Skadarliji, top restoran...
Lako ćemoBili smo u "Jedno mesto" u bašti u Cetinjskoj, vrlo lepo mesto.
Stojko nije masaZa $ ne brineš kad zove čika Siza.
Ne gleda se to kod valjevaca, plaća onaj ko zove ili onaj ko ima, niko se ne ljuti.Stojko nije masa
Pusti me ovih što sve znaju samo nikad gde im budjelar.