porijeklo vrsta .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
dakle ne mislim na ovoj temi pisati o darvinu nego o teoriji da su covjeka stvorili izvanzemaljci . da li je bilo na svoju sliku i priliku ili si je autor dao umjetnicku slobodu neznam ali vidite da su vecina ako ne i svi izvanzemaljci dvonosci . dakle ocito je to pobjednicka kombinacija .

:ok:

dakle ne mislim na ovoj temi pisati o darvinu nego o teoriji da su covjeka stvorili izvanzemaljci . da li je bilo na svoju sliku i priliku ili si je autor dao umjetnicku slobodu neznam ali vidite da su vecina ako ne i svi izvanzemaljci dvonosci . dakle ocito je to pobjednicka kombinacija .

:ok:

Ja ne mislim da su svi vanzemaljci dvonosci.

Cak ne mislim ni da svi imaju noge.

Nije covek pravljen "po oblicju njihovu"

Mozda je samo DORADJEN, ali svakako je od primata sa Zemlje...

Ja ne mislim da su svi vanzemaljci dvonosci.

Cak ne mislim ni da svi imaju noge.

Nije covek pravljen "po oblicju njihovu"

Mozda je samo DORADJEN, ali svakako je od primata sa Zemlje...

Važi i za postavljača teme, skontali bi šta je preduslov za nastanak inteligencije, shvatili bi da fizionomija organizma zavisi od atmosfere i gravitacije matičnog sveta kao i mogućnosti za prehranu i pristup sirovinama...

Poslednja izmena od moderatora:
Ајде још и некако да прогутам нечије мишљење, колико год да је другачије...
Али бесконачна рециклажа америчког треша, оличена у Ајншент ајлијенс серијалу...
Па још и они Трекији...
Мсм, ОК, све је то секс - повикаше сељаци...

Zato sto za kreaciju nije dovoljan samo mozak već i alat kojim bi se neka misao materijalizovala.

Jedan od najvećih evolutivnih skokova je bio upravo razvoj palca.

Opet ljudska logika...

Evolucija je na drugim mestima mogla ici u sasvim drugom smeru...

I na Zemlji ce krenutri u drugom smeru, verovatno ka vestackoj inteligenciji i razumu.

Kompjuter nema noge i ruke, ali ce ubrzo VLADATI SVETOM.

Opet ljudska logika...

I na Zemlji ce krenutri u drugom smeru, verovatno ka vestackoj inteligenciji i razumu.

Ne radi se o ljudskoj logici nego o zakonima prirode koji važe svuda u svemiru.

A poređenje prirodnih procesa sa kompjuterima kao veštačkim kreacijama nije na mestu.

Opet ljudska logika...

Dakle, evolucija je na magistralnom putu pa je došla do raskrsnice... zanimljivo. Darvin se krsti, Skajnet samo što se nije probudio. Samo, kako misli da mi zvizne šljagu kada Blajbija nazovem vatrogasnim konjem? Čekaće da približim obraz DVD rezaču pa će da izbaci ladicu?

nece biti racunala sa rukama i nogama osim ako pod " racunala " ne smatrate androide a tada je sve moguce .

Evolucija je na raskrscu: moze da krene perma VESTACKOJI INTELIGENCIJI ili MASINAMA KOJE MISLE ili ka GENETSKOM INZINJERINGU i stvaranju SUPER BICA...

Ovakav covek, kakav je danas, dosao je do svog fizickog i mentalnog maksimuma....

Sledece je NAGLI SKOK u evoluciji....

Back