- Poruka
- 6.081
nebitno, nisam ja neki kastanedin advokat, al znaš kako se kaže, ako ti neko prstom pokazuje mesec, nemoj gledati prst.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ako je kokain droga, dobro, onda sam ja narkoman" - Dijego Armando.
nebitno, nisam ja neki kastanedin advokat, al znaš kako se kaže, ako ti neko prstom pokazuje mesec, nemoj gledati prst.
piju droge po beogradima![]()
Kada kažem da sam protiv nauke, nisam protiv nauke nego protiv zloupotrebe nauke. Komercijalizacija nikako nije zloupotreba, zabrana istraživanja je zloupotreba.
Proveo sam dobar deo radnog veka kao naučni radnik u prestižnom institutu, i na takvim mestima, iako sistemski nepodržani, rade brojni ljudi koji vole istraživanja.
Dobra stvar je što im niko ne zabranjuje istraživanja, a na raspolaganju su im i ljudi i alati i znanja. Sve osim fondova.
Zapazili smo čudne osobine vode.
Mejnstrim naučnici su izmerili i dali ime "anomalija vode" i stavili tačku na pojavu, prestali da postavljaju još pitanja.
Oni se čak i ne usuđuju da predlože teoriju, čak ni pretpostavku o tome. Zauzeti su međusobnim priznavanjem i uvažavanjem titula. Poneko razmišlja kako da unovči anomaliju vode.
Misleći čovek, a svaki misleći čovek jeste naučnik, razmišlja o uzrocima. O onome o čemu se kockaste glave ne usuđuju.