Poremecen sistem vrednosti

a sta je to po tebi sto je moderno i napredno danas u svetu

Pa ceo tehnoloski napredak...

Nisi nista primetio da se promenulo u samo zadnjih 20 godina?

- - - - - - - - - -

a sta je to po tebi sto je moderno i napredno danas u svetu

- - - - - - - - - -

pa koriste ponegde valjda komp... i internet
vole onu spc terminologiju jedino... nekako bez toga ne ide

Sve do pre par godina SPC popovi su kompjuter zvali "djvolja kutija"..

Onda su ipak morali malo da popuste iako ni dan danas mnogi od njih ne gledaju na internet sa uzivanjem.

pa imash kameru u crkvi tu i tamo
ma nema tu sta da se unapredi u stvari, valjda je ideja da je stalno isto a da prosecnoj osobi u datom trenutku nije odvratno. to mozda ovi sto nisu spc bolje kapiraju

SPC svaka promena na bolje - uzasava!

Njima NE ODGOVARA da vernici stoje dobro u ni jednom pogledu, jer tada zaboravljaju na crkvu i Boga...:rtfm:

Bog i crkva samo trebaju onda kada je cupavo - da izvlace iz ...krize....da spasavaju i sa tim grabe vlast u drustvu iznad svetovne vlasti...

Zato NI JEDAN NAPREDAK SPC nece docekati sa odusevljenjem vec ce ROVARITI protiv njega koristeci nacionalizam kao svoje glavno oruzje.

Zene i danas kuvaju, nego muškarci teško prihvataju da smo otišle dalje od šporeta:manikir:

naravno da "kuvaju", i čudo jedno, ne treba im šporet :)

konzerve-za-frku-kusali-smo-grah-i-govei-gulas-iz-konzerve-504x335-20140518-20140505113650-843aa78b1e73cdc891c88702f24b6e52.jpg

evo razmisljm mozda sam dosla do trenutka da mogu da recimo radim kao prodavac kirbija
mada ne znam kako navatati ove kod kojih se uvalish... a mislim i da je ona osnovna plata premala
ali sta znam mzoda bih mogla? mada ima kad pises tako po forumu onda se gube opcije - kao sad

Ako mene pitaš, pa ja se uglavnom ne slažem sa stavovima SPC,
pravoslavno sveštenstvo gore tumači vjeru hrišćansku nego katolici i drugi,
činimi se da su oni crnci najpametniji kada pjevaju, igraju i raduju se u crkvi, to je to proslava života,
kod nas je samo neko stradanje, patnja i strah...
Mnoga naša sveštena lica su isti kao i naši političari, direktori itd. naš narod i mentalitet jbg.
samim svojim primjerom života i ponašanja oni odbijaju i zbunjuju pošten narod od vjere,
vjera je u suštini dobra!

Ja se uglavnom slažem sa "New Age" tumačenjima...

Ako mene pitaš, pa ja se uglavnom ne slažem sa stavovima SPC,
pravoslavno sveštenstvo gore tumači vjeru hrišćansku nego katolici i drugi,
činimi se da su oni crnci najpametniji kada pjevaju, igraju i raduju se u crkvi, to je to proslava života,
kod nas je samo neko stradanje, patnja i strah...
Mnoga naša sveštena lica su isti kao i naši političari, direktori itd. naš narod i mentalitet jbg.
samim svojim primjerom života i ponašanja oni odbijaju i zbunjuju pošten narod od vjere,
vjera je u suštini dobra!

Ja se uglavnom slažem sa "New Age" tumačenjima...

Reputacija za komentar! :ok:

Back