bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Htela sam reci da covek ne moze nista drugo ocekivati od tebe sem nesto tipa one recenice koju sam navela i savetovala bih mu da se mane forsiranja "normalnog" zivota i da bude osobenjak jer nikad ne znas zasto je to dobro,da su svi ljudi isti bilo bi dosadno.
Niko druze ne zeli da pomogne kako ovde tako i kod pravog doktora,verovao ti ili ne.Svi vuku na svoju vodenicu pa gde se upecas upecao si se.On je sve rekao isto kao i "strucnjaci" samo mozda neke stvari malo upakovanije a tebi bi savetovala da ga se manes i kad shvatis ovaj deo o pomaganju koji sam napisala izlecen si.
Ahahhahahahha, ma daaaa, neka bude osobenjak, i neka postane psihotican i neka skroz poludi! Da kako da ne! Jer je dosadno da bude ZDRAV! Kako bi dosadno bilo kada bi smo svi bili zdravi tj isti haha.
I ja ne vucem ni na kakvu vodenicu niti imam nesto od ovoga, ovo je cista filantropija i ljubav prema nauci. Cak i ne radim privatno niti se bavim jos uvek psihoterapijom, vec drugom granom, imam svoj posao i iz koga zaradjujem i uopste mi ne treba da navodim ljude sa krstarice na svoju vodenicu.
To svi znaju sa kojima sam pricao. Cak neki koji su i trazili da me upoznaju ili da saznaju nesto vise o meni, nisam dopustio, a kamoli da sam ih saletao i delio br telefona, upucivao kod mene odn vrbovao.