poreklo reci...

random_cloud_form:
Ja?
Samo sam zeleo da vas podsetim na neke cinjenice.
Doduse vecina na te termine reaguje emotivno, usled povezanosti istih sa bazicnim porivima, tako da tvoja reakcija ne cudi...
a Boga mi ni tvoja... :lol:
kao sto vidis sve je predvidljivo, i tako to...
a sve je pocelo od nevine lingvisticke nedoumice :D

ju kako sam JA zaboravila :shock: Sad se žderem :)
Uglavnom, čula sam da je ta NASTA MUŠKO a ne žensko (!), to se sećam, i da je priča iz okoline Šapca....i ima neke veze sa srpskom varijantom Romea i Julije (izeli ih vuci dok su bili na gomili :lol: ) Ili su mi u istom paketu ispričali? :lol:

....ako niko ne zna, sačekaćemo žensku što mi je to ispričala da se vrati iz CG, pa ću da pitam ;)

Hajde molim te, ne bilo ti zapovedjeno :)

Hm... Nasta muskarac, a luda! Da nije na toj gomilici bio u nekom haljichetu? Betty, Betty, sta mi radis... Pa jos vuci...

Boktemazo pa to je neki horror (sabacki!) sa trandzama u pitanju

Beti, nismo se razumeli, no dobro, idemo dalje...

Lexa, da, naravno, osnivanje porodice je ideal kojem tezim. Zaboga, pa citava jedna garnitura gena, cela jedna golema grana iz porodicnog stabla, je spala i zavisi od mene jednog, ja joj tu dodjem nesto kao poslednji mohikanac...

RANDOME ne izvrdavaj :)
Aj objansi prenos pasivnih & aktivnih osobina putem sekušal interkorsa.....:P Sad kao, nije to, ali ne kažeš šta je drugo...genitalije na dar, pa pasivne osobine...mislim ŠTA?

(ili barem objasni šta si hteo reći ..:roll: )

4muvalo, oni su se tutzali na sred njive, kod nekog kamena, i u ponoć došao vuk i pojo ih .. izguto, proguto...štas to pojooo.....A Nasta je neki seljak, ludak. Jao...samo da stigne ta Jelena....:lol:

Nasla sam na nekom - valjda hrvatskom - forumu:

"moram ti sad reći i ko je ta Luda Nasta:
Prava istina je da je Nasta zaista postojala ali da je bila muško, vjerovatno Anastasije a prepričavanja su je napravila ženom. To je vjerovatno najpominjanija Beograđanka/Beograđanin iz prošlosti. Njom se nazivaju raznorazni Don Kihoti izgubljeni u vremenu i realnosti.
A legenda kazuje da je izgubila živce. prilikom okupacije Beograda od strane Turaka kada su svi Beograđani pobjegli u Zemun ili kojekuda pred naletom Turske sile grad je ostao sasvim pust. I Nasta je ostala i tako sluđena tumarala ulicama vodeći za sobom čopore pasa lutalica, napuštenih i davajući im svima redom turska imena...
Preživjela je okupaciju i doživjela oslobođenje ali je i dalje tumarala ulicama sa čoporom svojih "Turaka". Ostala je legenda koja i danas služi za poređenje"

Muvalo, to je TA priča, samo su još bila i neka luda imena u opticaju, pa se ja zasmejala, pa mi ispričali o Nasti i njenim "Turcima" :lol:

Nego, reci ko je taj Đura iz "šio mi ga Đura" :)

Mita je Mitke iz Koštane, raspojasani što bi svakoga da dovati, nevezano za pol, kad se oleši :lol:

Beti,
Nisam rekao da se preko seksa odvija prenos zenskih pasivnih osobina, vec preko reperkusija seksa, odnosno putem braka ili neke dinosaur-veze muskarac potpada pod uticaj zene. Gubi ono divlje vucije u sebi pustajuci zenku u svoj psihicki prostor.
Dotadasnja interpolna borba prerasta u zajednicu dva bracna druga.

Komandosi koji su se do tada suprostavljali uobicajenom raketiranju devojackih prodavanja vlasti, i vrsili desante na iste, bivaju raspusteni. Muskarac se menja, pripitomljuje i u prvi plan istupa nagon zastitnistva. Nivoi hormona opadaju itd

Sve u svemu i pored nezadovoljstava i problema, napokon dolazi do harmonije, te tako potrebne kolotecine unutar bracne dijade.

-----------
Srdacno,
r.c.

A ja te lepo, i baš zato, pitam - da li planiraš da se ženiš???
Jer, da tako doživljavam brak, ja bih dobro razmislila o udaji... :shock:
Nekako nema logike.

Videla sam odgovor, zato i kažem da nema logike...

ma, terminologija mu je jeziva ali mislim da je hteo da kaze da se muskarac opusti i konacno uziva :) uloge su podeljene, lepa klopica i seks svaki dan - nema razloga za sekiraciju
kao da vec cujem trubache i kume izgore ti kesa

Ma brak je super resenje, ideja, posebno sto predstavlja uvod u osnivanje porodice. Iako deluje malo cudno ta najednom zatvorena perspektiva sto se riba tice i promena, nemam dilemu, glasam za brak i porodicu.
Samo treba naci adekvatnu osobu i uploviti u bracne vode

Back