Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Nisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je priroda napravila sve toNisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
Takve dokaze traži na biološkom faxuNemoj da mislis. Trebaju mi konkretni "dokazi" bazirani na nauci. Bez uvrede, iskreno. Kažem ovo za @Modernamira5
Možda ovde postoji osoba koja je završila tako nešto pa može pomoćiTakve dokaze traži na biološkom faxu
Možda.Želim Vam sreću u pronalasku svega vezanog za rasu.Možda ovde postoji osoba koja je završila tako nešto pa može pomoći![]()
Nisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
A da pitaš Stvoritelja? Zašto postoje tolike OGROMNE razlike između različitih životinjskih i biljnih vrsta? Zašto onda ne bi postojale i (male?) razlike među ljudima?Nisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
Koja knjiga? Knjiga Postanka? Istina, počinje generalnim pojmovima, a onda brzo prelazi samo na LOKALE događaje. Tako da i neke druge civilizacije imaju neke svoje slične 'lokalne' knjige!Ja prihvatam sve što svet nudi da bih saznao istinu. Nisam čvrsto vezan za nauku. Ja jesam vernik, samo mi je malo čudno jer knjiga počinje sa belom rasom.
A ti rekao da su bela i crna mačka različite rase?расе постоје јер су бог и природа тако хтели
они који неће тако су глобалисти, либтардски комуномондијалисти и разни мешанци и отпадници
Pa evolutivne adaptacije nastale geografskim pomeranjima, prilagođavanja uslovima sredine.Nisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
A ti rekao da su bela i crna mačka različite rase?![]()
![]()
Mi beli ljudi imamo tu tendenciju da sebe vidimo kao "default" čoveka, a to ne može biti dalje od istine. Pre će biti biti da je crni čovek "default" čovek, tj prvobitni čovek.
Rasa ne postoji zaista.
Nije baš da ne postoji rasa. Ipak su to grupe ljudi sa svojim odlikama koje su drugačije od drugih rasa.
To nije rasa. Rasa mora da bude genetska varijacija svojstvena samo jednoj grupi ljudi koja bi upućivala na zasebnu rasu, a to ne postoji.Nije baš da ne postoji rasa. Ipak su to grupe ljudi sa svojim odlikama koje su drugačije od drugih rasa.
Šta misliš da bi trebalo više da me zanima: šta ti kažeš, ili nauka i celokupna stvarnost uopšte?типично либтардско баљезгање
Šta misliš da bi trebalo više da me zanima: šta ti kažeš, ili nauka i celokupna stvarnost uopšte?
To je osnova Teorije Evolucije: Priroda stalno kombinuje, i ako dobije nešto novo što je PONOVLJIVO, dobili smo novi, po nečemu drugačiji oblik života!Nisam nikada učio u školi, a možda i jesam samo sam zaboravio. Zašto postoje razlike između rasa? Kako to da Azijati imaju tako izraženu promenu u očima? Zašto su crnci baš takvi sa svojim specifičnim osobinama?
A kako objašnjavaš GMO proizvode? Ako može čovek da stvara nove vrste, zašto to ne može i priroda?која наука, нпр дарвинизам?
ма уопште ме не занима шта тебе занима/мисли шта год хоћеш, моје је да укажем на погрешност и погубност негирања истина разним вашим противприродним идеологијама које намећете осталима
Aaaa, sa retrogradnim kreacionističkim rasističkim ološem baratam dakle...која наука, нпр дарвинизам?
ма уопште ме не занима шта тебе занима/мисли шта год хоћеш, моје је да укажем на погрешност и погубност негирања истина разним вашим противприродним идеологијама