Poreklo psovki seksualnog karaktera

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Moramo da utvrdimo poreklo psovki seksualnog karaktera jer većina nema smisla

Npr:

Povuci me za m*uda, i sve varijacije na temu gde izdominirana strana treba da pruži seksualnu uslugu dominatoru kao znak poniženja

Okačim te na 'rac? Prvo, kako, a drugo, zašto?

Lipov 'rac, wtf?

'Čkin dim? Kakav dim?

'Bem te u oko? Em mi zvuči nepraktično, em ne deluje kao da donosi neki užitak ebaču

Patka kao sinonim za penis?

Jbmliti srce mlade rode, za koju sam prilično sigurna da je izmišljena, ali hajde

Npr:

Povuci me za m*uda, i sve varijacije na temu gde izdominirana strana treba da pruži seksualnu uslugu dominatoru kao znak poniženja

Lipov 'rac, wtf?

'Čkin dim? Kakav dim?

'Bem te u oko? Em mi zvuči nepraktično, em ne deluje kao da donosi neki užitak ebaču

Jbmliti srce mlade rode, za koju sam prilično sigurna da je izmišljena, ali hajde
Nije povuci me za muda nego za kur'ac,povlačenje za muda može da bude jako bolno sećamo se Bate Mirkovića kad je povukao Jarnija u Zagrebu i kad je dobio crveni zbog toga. Inače meni je ubedljivo najbizarnije kad se nekome psuje sunce žarko.

Ma koja je razlika, podjednako je besmisleno
očigledno ovo drugo ima seksualnu konotaciju a prvo je besmisleno slažem se,a i drugo je besmisleno takve vulgarne psovke uglavnom služe da se na neki način ponizi druga strana ali opet ponavljam psovati nekome sunce je i dalje najbizarnije po meni i nisam siguran šta tačno to znači,uskratiti nekome da ga ogreje sunce možda...totalno bizarno

Psovke tog tipa svakako nemaju smisla. Ni logike.
Pre sam bio kod nekog lika dok je popravljao auto. I počne nešto da ga rnja i on krene da psuje sve moguće vezano za crkvu - zvono, popa, zvonara, oltar, crkvenu portu i na kraju valjda mu ponestane ideja i kaže - j***m ti crkveni direk! :lol:
Morao sam malo da se pomerim od njega jer je bilo vrlo realno da ga u tom momentu raspizdi grom.

Npr:

Lipov 'rac, wtf?

'Čkin dim? Kakav dim?

was?

nikad chula

Back