ПОРЕКЛО АЛБАНАЦА И ШИПТАРА ???

Нешто ми Чеку много кисео ових дана, тужније изгледа од Коштунице кад је овај насмејан, па ти види. Биће то почетак великог краја, с тим да они немају куда кад прећу Албанију, побацаће их Грци у море.

tebi ne mogu reci da si bolid, jer si, po meni dokazao suprotno, makar u timpostovima koje sam procitao. e sad jedno pitanje, koji narod ne prisvaja junake ako je on jedini koji ostavlja pisanu dokumentaciju. znaci razmisli malo. i dan danas se narodi otimaju o nekoga samo ako je taj nesto. ja sam samo naveo izvor iz wiki koji kaze to sto kaze, ti potrazi neku drugu pa uporedi. a u tom izvoru je navedeno jedno ilirsko pleme i....

A meni si na prilozenu tvrdnju odgovorio sasvim suprotno...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5400227&postcount=1093

Eh, ademe, ademe:D

ама бре не серите више о илирима, они су давно романизивани тако да њихових потомака нема као што нема више астека нити маја. логичније је да тврдите да сте потомци римљана само би вас у том случају цео свет посматрао као дебиле а италијани би вам јеб.али кеву

исто ко што муслимани у босни и србији тврде да су бошњаци како су смао измислили име свака им част па само им погледаш презиме видиш ић на крају и одма знаш да му је неки предак прешао у ислам и заборавио своје српско порекло, тако је и доста вас настало веровтно

како их има? па сви се асимилирали примали католичанство додуше на силу али шта је ту је. то сам навео само као пример можда сам и погрешио али поента приче је да Косово није албанска земља и да не лупетају више са својим илирским наслеђем

Back