Poredjenja

ovaj, izvinjavam se na uplitanju, ali da napomenem dokonim forumasima da je moja uloga iskljucivo jezicka i nominalna... i jos jednom se izvinjavam ako kvarim trac igre senzacija zeljnih forumasa

ali ja nisam odavde :P

livija:
svasta... svako je individua za sebe... meni odgovaraju ljudi koji se uklapaju u neki moj sablon sklonosti, a to ne mora da znaci da ce oni medjusobno imati bilo kakve slicnosti.... :arrow: samim tim uporedjivanje nema nikakvog smisla....
Ja se npr. potpuno slazem sa livijom, mora biti moj tip, na neki nacin, ali do sada nijedan nema ni fizicki ni psihicki veze sa prethodnim.

sinnke:
Zene zasto bivseg trazite u sadasnjem?

Da li se to dogadja samo kad ste ostavljeni ili i kad ostavite?

To je ona prva faza. Dok ne upoznas ,malo bolje sadasnjeg decka. Onda se pitamo sta smo videle na bivsem? I zakljucimo, da je ovaj 100 puta bolji i hvala bogu, da smo se resile bivseg. :D ;)

Da, podsete me, onako u prolazu necije oci, glas, parfem, na nekog od bivsih.I mogu da kazem da su svi oni imali TO NESTO sto me je privuklo, tu istu karakternu crtu, ali i svoje posebnosti koje su mi se dopale, tek kasnije, kada smo se bolje upoznali. Super je sto postoje razliciti ljudi. Od svakog nesto novo naucis i obicno prozivis razlicite stvari. Zato, zivela razlicitost!!!

Back