Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.596
Pored uplatnice infostana , dobija se i uplatnica za izgradnju crkve u Zarkovu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pored uplatnice infostana , dobija se i uplatnica za izgradnju crkve u Zarkovu...
Pogledajte prilog 775593
Ne znaju koliko imaju hektara zemlje u Vojvodini, neka malo preraspodele i eto.Pazi, ruka koja daje nikad ne oskudeva. Jel vladike znaju kakvim zivotom im zivi pastva, da im je epski podvig kako da sastave od prvog do prvog u mesecu. Tesko posto se sirotinja ne vidi iz dzipova i limuzina.
Ако, севап је..Ja u većini slučajeva uplatim bar po 500 rsd na te uplatnice .
Ako je ova od Oktobra , uplatiću .
Žarkovo?Pored uplatnice infostana , dobija se i uplatnica za izgradnju crkve u Zarkovu...
Pogledajte prilog 775593
Ja se pičkarao sa PTT-jom otkud njima ideja za doplatnu markicu a za uslugu PostNET-a?Pet neki plač ubogih, a niko ih ne tera da daju bilo kome? Hoćeš - uplatiš, nećeš - pocepaš i baciš.
Neće mi biti jasno... Православни pop a vozi katolički auto?Pazi, ruka koja daje nikad ne oskudeva. Jel vladike znaju kakvim zivotom im zivi pastva, da im je epski podvig kako da sastave od prvog do prvog u mesecu. Tesko posto se sirotinja ne vidi iz dzipova i limuzina.