Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.635
Ako ne umeš da funkcionišeš sam sa sobom, nećeš moći ni u dvoje. Moja teorija.
ne draga moja..sve je dato genima i kroz model porodice u kojoj smo odrasli...ako si imala brata morala si da se boriš za status..ako ga nisi imala opet si morala da budeš i muško da bi zadovoljila taj deo roditeljske ljubavi (primer).
Podrazumevam da je u pitanju dopunjavanje onim što je falilo kroz porodicu a u partneru...naravno da možeš sama...no zašto? Zbog slobode vlastitog vremena i nemara da li je daska na wc podignuta ili ne( ako jeste-nema na koga da se derinjamo?)...sitnice u vaspitanju nas razlikuju i teraju na ovu moodologiju o temi: možemo li biti kiborgi u ovoj betonskoj džungli...i koji će nam tronožno smetalo kada za parenje uvek ima kandidata.
ne bre,sebe trazim sama
nisam od onih koji moraju da budu s nekim
ali druge osobe nam mogu dopustiti da brze pronadjemo sebe,rekla sam vec one mogu da odu jednog dana iz zivota ali da su ti ipak pomogle da shvatis nesto
ne mora da bude to muskarac
kako da ti kazem
odrastala sam u vreme krize,jeo se krompir svaki dan na drugi nacin
onda sam otisla u inostranstvo,i osamostalila se,i tako trka za poslom ovo ono
nikad vremena
onda se vratim u bg sretnem svog buduceg muza
i jesmo mi izlazili ali je bilo i cesto aj rostilj da napravimo,aj da narucimo nesto egzoticno aj vino aj kinesko
uglavnom otkrijem s njih koliko uzivam u hedonizmu u kuhinji
i poceli da kuvamo jedno drugom,ma jedno vreme smo se igrali svake nedelje jedno mora da izadje iz kuhinje na 2h s detetom,drugo sprema rucak iznenadjenja
eto pre njega nisam znala koliko uzivam u tome
a da on ode iz mog zivota ja bih i dalje uzivala,pronasla sam taj DEO sebe uz njega
to je bio bas banalan primer,ali prvo sto mi je palo na pamet i nekako najplasticnije
lično mi se dopada priča životna...jer daje šansu zajedništvu i dopunjavanju ako diplomatija ima prioritet i poznaje reči izvini i hvala, druženje kroz igru hrani vezu..a ćutanje bude tihovanje a ne protest i osustvo emocija