Pored srpskog, u službenoj upotrebi i bosanski jezik

Pa znam da ih ima, naravno, ali kazem da ih nema u Ustavu.

Samo, to bas i nisu oni koji "mijenjaju nacionalnost po potrebi", naprotiv, vecina njih je odbila da se izjasni kao Bosnjaci. Komsic se svo vrijeme i izjasnjavao kao Hrvat, usput receno.

Za potrebe Zlatka Lagumdzije izjasnjavao se sluzbeno kao Hrvat a privatno nije krio cime se smatra. Znas i ti to ali dobro sad...

Nece biti, on samo nije HDZ-ovac pa se Hercegovci domisljaju kako ce ga ocrniti.

Ali bitno da vam je onaj degen Ivo Miro Jovic dobar. ;)

malo si se zaletio.ko je spominjao hdz lesinare.

ako mislis da bi ga 94% hrvata biH docekalo sa bajunetom umjesto zastavicom,radi njegove stranacke pripadnosti,onda si debelo zalutao,da ne kazem neupucen.

ocrnjavanje..... nasmija me

odma hercegovci hehehehe

Poslednja izmena:
malo si se zaletio.ko je spominjao hdz lesinare.

ako mislis da bi ga 94% hrvata biH docekalo sa bajunetom umjesto zastavicom,radi njegove stranacke pripadnosti,onda si debelo zalutao,da ne kazem neupucen.

ocrnjavanje..... nasmija me

odma hercegovci hehehehe

Da, odmah Hercegovci jer ga oni najvise i blate. A covjek u stvari sjedi u Predsjednistvu jer ste se vi podijelili izmedju Jovica i Ljubica, i jer vam je procenat izlaska na izbore veci kad su u pitanju izbori u Hrvatskoj nego kad su u pitanju izbori u vasoj zemlji. Sramota.

Uostalom, dosta je i Hrvata glasalo za njega jer ne mogu smisliti ni jedan od ona dva luzerska HDZ-a. Mozda bi ga ti docekao bajonetom, ali nismo svi isti.

Da, odmah Hercegovci jer ga oni najvise i blate. A covjek u stvari sjedi u Predsjednistvu jer ste se vi podijelili izmedju Jovica i Ljubica, i jer vam je procenat izlaska na izbore veci kad su u pitanju izbori u Hrvatskoj nego kad su u pitanju izbori u vasoj zemlji. Sramota.

Uostalom, dosta je i Hrvata glasalo za njega jer ne mogu smisliti ni jedan od ona dva luzerska HDZ-a. Mozda bi ga ti docekao bajonetom, ali nismo svi isti.

oprosti,bosanski katolik,trebao sam odma znat

kad bude bih nasa onda cemo glasat

To jeste logicno i to priznajem,ali ne odredjujem ja to vec su ga tako nazvali i sta sad mozemo... Tema se radi o ravnopravnosti Bosnjaka u Srbiji,posto su pojedini Srbi poceli da umisljaju da postoji ugrozenost vecine od manjine u Sandzaku...

Cini mi se prema ustavu,treba da se uvede jezik kao ravnopravan gde ima vise od dal 25% ili 30 % stanovnistva te nacionalne manjine...

Na ostala pitanja cu odgovoriti malo kasnije jer sad trenutno nemam vremena izvinjavam se i veliki pozdrav svima koji zele i hoce civilizovano da diskutuju...

a kojim ti jezikom sada pišeš?

Back