Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Sandzak
Ako ti smeta..... Crkni![]()
лолчина
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sandzak
Ako ti smeta..... Crkni![]()
Ja nisam.Znam da će da ih priomeni prvom prigodnom prilikom.Oho-ho Moram priznati da sam iznenađen (prijatno) nekim vašim stavovima, kolega.
Pa znam da ih ima, naravno, ali kazem da ih nema u Ustavu.
Samo, to bas i nisu oni koji "mijenjaju nacionalnost po potrebi", naprotiv, vecina njih je odbila da se izjasni kao Bosnjaci. Komsic se svo vrijeme i izjasnjavao kao Hrvat, usput receno.
Pa znam da ih ima, naravno, ali kazem da ih nema u Ustavu.
Samo, to bas i nisu oni koji "mijenjaju nacionalnost po potrebi", naprotiv, vecina njih je odbila da se izjasni kao Bosnjaci. Komsic se svo vrijeme i izjasnjavao kao Hrvat, usput receno.
Ja nisam.Znam da će da ih priomeni prvom prigodnom prilikom.
kad je se komsic izjasnjavao ka rvat?
Kad nije?
npr. citav rat dok je protjerivao hrvate iz srednjebosanskih sela.
glavni protivnik gradnje katolicke crkve u sarajevu (ne sjecam se naselja)
jedino hrvatsko u njemu je metak od hvo-a
Nece biti, on samo nije HDZ-ovac pa se Hercegovci domisljaju kako ce ga ocrniti.
Ali bitno da vam je onaj degen Ivo Miro Jovic dobar.![]()
malo si se zaletio.ko je spominjao hdz lesinare.
ako mislis da bi ga 94% hrvata biH docekalo sa bajunetom umjesto zastavicom,radi njegove stranacke pripadnosti,onda si debelo zalutao,da ne kazem neupucen.
ocrnjavanje..... nasmija me
odma hercegovci hehehehe
Iste kakve takozvana Republika Srpska ima sa Srbijom...
Da, odmah Hercegovci jer ga oni najvise i blate. A covjek u stvari sjedi u Predsjednistvu jer ste se vi podijelili izmedju Jovica i Ljubica, i jer vam je procenat izlaska na izbore veci kad su u pitanju izbori u Hrvatskoj nego kad su u pitanju izbori u vasoj zemlji. Sramota.
Uostalom, dosta je i Hrvata glasalo za njega jer ne mogu smisliti ni jedan od ona dva luzerska HDZ-a. Mozda bi ga ti docekao bajonetom, ali nismo svi isti.
oprosti,bosanski katolik,trebao sam odma znat
kad bude bih nasa onda cemo glasat
To jeste logicno i to priznajem,ali ne odredjujem ja to vec su ga tako nazvali i sta sad mozemo... Tema se radi o ravnopravnosti Bosnjaka u Srbiji,posto su pojedini Srbi poceli da umisljaju da postoji ugrozenost vecine od manjine u Sandzaku...
Cini mi se prema ustavu,treba da se uvede jezik kao ravnopravan gde ima vise od dal 25% ili 30 % stanovnistva te nacionalne manjine...
Na ostala pitanja cu odgovoriti malo kasnije jer sad trenutno nemam vremena izvinjavam se i veliki pozdrav svima koji zele i hoce civilizovano da diskutuju...
A cija je nego nasa?
Ali nemojmo sad ovu temu pretvoriti u nas dijalog o tome, ostaj zdravo.![]()